TheNoblesT.R
Hectopat
FIFA, GTA V'e Forza oyayacağım. 200-300 TL bütçem var. Kablosuz gamepad bilgisayara bağlanıyor mu bağlanıyorsa nasıl bağlanıyor?
FIFA, GTA V'e Forza oyayacağım. 200-300 TL bütçem var. Kablosuz gamepad bilgisayara bağlanıyor mu bağlanıyorsa nasıl bağlanıyor?
Bunu alabilirsiniz USB'yi takmanız kullanmanız için yeterli olacaktır.![]()
Kontorland PS-3022 Kablosuz PC3/PS2/PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Kontorland PS-3022 Kablosuz PC3/PS2/PC Oyun Kolu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Hocam kusura bakma değerlendirmeye bakmamışım ama sadece 1 kişi yazmış diğer sitelerede bakabilirsiniz gamepad de marka pek önemli değil.Bunun değerlendirmesi 2.5 almış ama bilemedim.
Bütçemizi biraz daha arttırıp bundan alabilirsiniz, ben kullanıyorum memnunum.
Logitech F310 Kablolu PC Gamepad - Gaming.Gen.TR
Bu fiyata satılan Xbox 360 kolları çakma oluyor, alınmaz.Xbox 360 kolu var o nasıl ?
Alsan bile kullanamazsın adaptör gerekli (orijinal alsan bile).Xbox 360 kolu var o nasıl.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.