200-300 TL Klavye Önerisi

batubalcii

Hectopat
Daha fazla  
200-300 TL'ye klavye önerilerinize açığım arkadaşlar. Neredeyse her oyun türünden oynuyorum. Ve eğer mekanik klavye önerecekseniz sizce hangi switch tipini kullanmalıyım? Teşekkür ederim.

Farklı anahtar tiplerinin farklı özellikleri var. Kişisel tercihim olsa Cherry MX Brown tercih ederdim. Cherry kalitesi tartışılmaz. Herhangi alternatif anahtarları önermiyoruz. Brown ise ses/hissiyat oranı olarak benim için en uygun anahtar tipi.

Önerim ise tam 300 TL için G610 veya Trigger-Z. Trigger-Z'nin avantajı bilek desteği. İkisinde de beyaz aydınlatma var. Bir miktar bütçe arttırılabilirse HyperX Alloy tercih edilmeli.

Farklı anahtar tiplerinin farklı özellikleri var. Kişisel tercihim olsa Cherry MX Brown tercih ederdim. Cherry kalitesi tartışılmaz. Herhangi alternatif anahtarları önermiyoruz. Brown ise ses/hissiyat oranı olarak benim için en uygun anahtar tipi.

Önerim ise tam 300 TL için G610 veya Trigger-Z. Trigger-Z'nin avantajı bilek desteği. İkisinde de beyaz aydınlatma var. Bir miktar bütçe arttırılabilirse HyperX Alloy tercih edilmeli.
Lafı ağzımdan almışsınız. Trigger-Z çok kalitelidir ben olsam onu tercih ederdim.
Ek olarak şu klavye var ama nasıldır fikrim yok. Corsair Gaming K30 Oyuncu Klavye CH-9000224-EU Fiyatı

Elime brown switchli Trigger-Z geçti. Gayet kullanışlı. Genelde oyun oynuyorum. Yazı yazmada da oyun oynamada da gerçekten çok güzel. Hepsiburada'da kırmızı ledli yani kırmızı switchli geleceği yazıyordu fakat bence pek de bir fark yok.

Ve ayrıca teşekkür ederim @Barış Tolon.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı