200-300 TL klavye önerisi

TT_Aeacus

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar! 200 - 300 TL çok sesli olmayan mekanik klavye önerir misiniz? Oyun için kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cooler Master MK110, Steelseries Apex 150, Corsair K55, HyperX Alloy Core RGB.

İçlerinden MK110'u öneririm. İmzamda incelemesi mevcut.

Çok sesli değil, orta denebilecek düzeyde.
Yalnız incelememde bahsettiğim üzere bir kaç eksisi var. Örneği makro tuşları, medya tuşları ve bilek desteği yok. Medya tuşları için basit kombinasyon var elbette. Eğer bunlar sizin için sorun değilse (Benim için önemli değildi) içlerinden kesinlikle MK110'u öneririm. Çünkü önerdiklerim arasında switchleri en iyi olan MK110. Hissiyatı ve kalitesi çok iyi. Yarı mekanik olmasına karşın 50M tuş ömrü var. Ek olarak 26 tuş anti-ghosting var. Diğerlerinde bu 8-10-24 gibi sayılarda. Ek olarak RGB aydınlatması 6 bölgeli. Bu K55'te 3 bölgeli. Bu yüzden bahsettiğim eksi unsurlar sizin için önemli değilse MK110 en iyi tercih olacaktır.

Rica ederim. İsterse MSI olsun, dandikse dandiktir. Olabilecek en dandik Çin işi switchleri kullanıyor bu klavyeler. Yani adamlar babasının hayrına "Ya mekanik klavyeler 500 TL'den başlıyor, hadi hayır işleyelim biz 250 TL'den satalım." demiyor. Dandik olduğu için ucuz. Onların yerine kaliteli ama yarı-mekanik MK110 çok daha iyi olur. MK110'un yarı-mekanik switchlerinin hissiyatı o klavyeden iyidir.

Rica ederim. İsterse MSI olsun, dandikse dandiktir. Olabilecek en dandik Çin işi switchleri kullanıyor bu klavyeler. Yani adamlar babasının hayrına "Ya mekanik klavyeler 500 TL'den başlıyor, hadi hayır işleyelim biz 250 TL'den satalım." demiyor. Dandik olduğu için ucuz. Onların yerine kaliteli ama yarı-mekanik MK110 çok daha iyi olur. MK110'un yarı-mekanik switchlerinin hissiyatı o klavyeden iyidir.

Mekanik ile mekanik hisli ayrımını yaptığınız için tekrardan çok teşekkür ederim. Okumam ve yazmam olmadığı için fark edemedim.

Bu şekilde hiç bir yere varamazsın. Ben bir görüş sürüyorum ve bunu beğenmeyip akabinde hakaret ediyorsan bunu kanıtlaman gerekir. Boş beleş laf atıp kaçman değil. Madem biliyorsun ve benim yanlış söylediğimi düşünüyorsun o zaman buyur neden benim söylediklerim yanlış.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı