4070 Ti Super vs 5070 Ti vs 5070 model karşılaştırması

Şu an elınde hangı ıslemcı var? Senın 5950X e ıhtıyacın oldugunu dusunmuyorum. Uygun fıyata 5700X bulursan gecebılırsın. Ekran kartı tarafında 40 bını gozden cıkarmıssın, 5070 Ti al. Monıtoru de bır sure sonra yukselteblırsın, 4K da kullanabılecegın ekran kartına gecıyorsun netıcede.

Ryzen 7 3700X var şu an kafamdaki soru şuydu iyi bir 5070 mi yoksa en düşük seviye 4070 Ti Super ve 5070 Ti mı soru buydu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya karttan şüpheli olmasam alırdım aslında ama ucuz etin yahnisi yenmez hesabı yapıyorum biraz da.

Model olarak.
Vulcan>gaming oc>gaming Pro ama dersen ki daha iyi model diye bir alt kartı alacağım pişman olma ihtimaliyle karşılaşırsın haberin olsun çünkü model değil kart ömrü belirler. Her kart belli bir süre sonra bakım gerektirecek ucuz etin yahnisi yenmez falan boş ver düzenli bakımını eksik etme seni uzun götürür Palit Turbox gibi bir marka değil icin rahat olsun.Ben hala ucuz etin yahnisi falan diye düşünüyorum diyorsan kesenin ağzını açacaksınız hocam o zaman.

Ya karttan şüpheli olmasam alırdım aslında ama ucuz etin yahnisi yenmez hesabı yapıyorum biraz da.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kartlar arasında birkaç derece ve fan sesı dısında onemlı bır fark yok. 5 derece daha serın calısacak diye 10 bın lıra fazla odemek mantıklı degıl.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı