- Makaleler
- 21
Bu ne arkadaş ya adam gibi klavye yok 300 lira altına çoğu dandik. Maksimum 300 lira edecek mekanik klavye yok mu hiç?
Bu şekilde hiç bir yere varamazsın. Ben bir görüş sürüyorum ve bunu beğenmeyip akabinde hakaret ediyorsan bunu kanıtlaman gerekir. Boş beleş laf atıp kaçman değil. Madem biliyorsun ve benim yanlış söylediğimi düşünüyorsun o zaman buyur neden benim söylediklerim yanlış.
@alihanvardertyok Sırf Philips diye savunuyorsanız diye söylüyorum muhtemelen bu da bir başka markaya ürettirilmiş üründür. Öyle olmasaydı bile kısılan yer sadece bileşen ve ekstra içerikler değil. Asıl Çin işi klavyelerde kısılmaması gereken switchlerden de kısılmış. Dediğim gibi adı sanı yeni duyulsa da MSI da olsa kalitesizse kalitesizdir. Eskiden 250 TL'ye mekanik kalvye olmaz, almayın diyorduk. Şimdi 300 TL altına alınabilir klavye bile kalmamışken 250 TL'ye satılan güya "mEkAnİk" klavyenin ne hayrı olabilir? F/P bandı demiyoruz buna direk dandik diyoruz. Adı mekanik olsun diye switchler de dahil her yerinden kısılmış bir klavye. Bana göre bu tarz bir kalvyenin Gamepower veya Rampage ile bir farkı yok. İsterse markası Steelseries olsun.
Ek olarak bunları da şurdan burdan gördüğümle söylemiyorum. Sizin o övdüğünüz "f/P mEkAniK" klavyeleri de kullandım Masterkeys gibi yarı mekanik de kullandım. Ve söyleyebilirim ki MK110'un yarı-mekanik switchlerinin hissiyatı ve kalitesi güya F/P klavyelerinizden çok daha iyi.
Evet sadece link atan birinin yorumuna doğrudan dandik dedim. Zira burada birileri öneri yapıp artı-eksi tartışması yaparken link atıp kenara geçmek saçmalıktan başka bir şey değildir. Eğer diğer insanların attığını değil bir başkasını savunuyorsan neden onu savunduğunu belirtmen lazım. Bunun amacı konu sahibine yardımcı olmak çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.