200-300 TL mouse önerisi

Bütçe
200-300
Hocam teknik özellikler konusunda ikisi de neredeyse eşdeğer. Biraz size kalmış aslında görünüş açısından. Ben viper mini'nin görünüşünü sevmedim ve en önemlisi küçük olmasından dolayı eledim.
Viper Mini'nin kablosu bir adım önde. Speedflex kablosu var.
RGB'leri çok hoşuma gitti Rival 3'ün

Evet, RGB kalitesi harika ve diğerlerine göre alt RGB daha fazla (Uç tarafa doğru.).

WhatsApp Image 2022-06-05 at 11.42.57 AM.jpeg

Programında çoğu şeyi ayarlayabiliyorsunuz. Açıkçası ben o kadar anlamadığım için hiç ellemedim o ayarlara. 😄 Youtube'dan öğrenebilirsiniz siz. Tek RGB ayarı ve CPI ayarı yaptım. İstediğiniz tuşa istediğiniz özelliği atayabiliyorsunuz. Herhangi bir oyun için farklı ayarlar kaydedebiliyorsunuz.

Ekran görüntüsü 2022-06-05 115237.png Ekran görüntüsü 2022-06-05 115302.png

Bende 102 var elime az küçük geldi ama yine de çok kaliteli, elinize oturursa alabilirsiniz.
Programında çoğu şeyi ayarlayabiliyorsunuz. Açıkçası ben o kadar anlamadığım için hiç ellemedim o ayarlara. 😄 Youtube'dan öğrenebilirsiniz siz. Tek RGB ayarı ve CPI ayarı yaptım. İstediğiniz tuşa istediğiniz özelliği atayabiliyorsunuz. Herhangi bir oyun için farklı ayarlar kaydedebiliyorsunuz.

Eki Görüntüle 1409824Eki Görüntüle 1409826
Programı daha ayrıntılı ve güzelmiş. 102'nin sade ve şık.

Hocam teknik özellikler konusunda ikisi de neredeyse eşdeğer. Biraz size kalmış aslında görünüş açısından. Ben viper mini'nin görünüşünü sevmedim ve en önemlisi küçük olmasından dolayı eledim.
Viper Mini'nin kablosu bir adım önde. Speedflex kablosu var.
Daha kaliteli kablo, sensör, switch, daha nötr bir şekil . Viper mini her açıdan daha önde bana kalırsa.

Eki Görüntüle 1409824Eki Görüntüle 1409826
Fiyat 300 TL olmuş çıldırıcam yeni para yüklemiştim karta :(.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı