Aktif olmayalı uzun zaman olmuştu ben de geri dönmemin şerefine bir "klavye rehberi" hazırlamak istedim hadi o zaman rehberimize geçelim.
1.Gamenote KB435l
Şaşırmamalıyız ki ilk sırada havit Gamenote KB435l var. Bu klavye kompakt tasarımıyla oldukça ilgi çekiyor. Klavyemiz Rainbow bir klavye ama bir sürü ışık modları var üstelik modeli belli olan "Content Blue" Switch'ler kullanılmış sesi Outemu Switch kadar sesli değil. Fiyatı ise 200-250 TL arasında değişiyor.
GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
2.Gamenote HV-KB432l
İkinci sıramızda yine Havit'in bir ürünü olan Gamenote HV-KB432l var. Bu klavye Full size olduğu için bazılarınıza kullanışlı bazılarınıza gereksiz büyük gelebilir. Bu klavyenin artıları ise bilek desteğine sahip olması gayet iyi bir özellik bir sonra ki artımız ise klavyemiz RGB olup bir sürü renk modları vardır yani RGB seven kişiler için gayet büyük bir özellik. Fiyatı ise 300-350 arasında değişmektedir.
En ucuz GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
3.Gamepower Calypso
Listemizin üçüncü sırasında Gamepower'in Calypso adlı klavyesi var tahmin edeyim listede Gamepower ürünü olduğu için biraz şaşırmış olabilirsiniz ama bu klavye farklı. Klavyemiz aynı Gamenote HV-KB432l gibi Full size yapıya sahiptir ve bilek desteğine sahiptir. Klavye optik mor, kırmızı, mavi ve siyah Switch modelleri vardır üstelik su geçirmez bir yapıya sahiptir aynı şekilde klavye RGB'dir. Klavyenin fiyatı 310-350 TL arasında değişmektedir.
Gamepower Calypso RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
4.Gamenote HV-KB473l
Listemizin dördüncü sırasında Gamenote HV-KB473l vardır. Klavyenin modeli diğer klavyelere göre farklıdır klavyemiz de makro tuşları ve ses tekerliğine sahiptir. Klavyenin tasarımı RGB hastaları için özel üretilmiş diyebilirim klavye de sağ tarafa uzanan RGB barımız vardır ve yine aynı şekilde klavye RGB'dir. Klavye de content Blue Switch'ler kullanılmıştır. Fiyatı ise 320-400 TL arasında değişmektedir.
En ucuz GameNote HV-KB473L RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote HV-KB473L RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 999,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
5.Redragon Usas
Listemizin beşinci sırasın da Redragon'un usas adlı klavyesi vardır. Klavyenin tasarımı oldukça havalı ve güzel duruyor. Klavye de Outemu Blue Switch kullanılmıştır ama yüksek sese rahatsız oluyorsanız bu klavyeyi önermem. Fiyatı ise 300-350 TL arasında değişiyor.
Redragon Usas RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Kavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Neden listede Redragon K568r yok?
Evet birçok kişi listede Redragon K568r adlı klavyenin olmamasına takılmıştır nedeni ise ben bu klavyeyi arkadaşıma önermiştim ve almıştı arkadaşım 3-4 aydan beri bu klavyeyi kullanıyor ama klavye de yay sesi var üstelik arada sırada caps tuşunda tutukluluk oluyor ve forumda birisinin bu klavye hakkında tutukluluk sorunu yaşadığı hakkında konu açmıştı bende bu nedenle K568R'i koymadım.