200-400 TL civarı speaker önerisi

ilker34

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, masaüstü bilgisayarda kullandığım hoparlörüm bozulduğu için yeni bir ürün almayı düşünüyorum fakat seçenekler çok detaylar daha çok olduğu için kafam karıştı açıkçası. 1+1 almayı düşünüyordum fakat fiyatlar düzgün hoparlörler için 200TL yukarısı o yüzden ben de 2+1 almayı planlıyorum. Logitech Z313'lere baktım fakat herkes sesin boğuk olmasından şikayetçi ki ben de YouTube'da izlediğimde bunu gördüm. Bas o kadar önemli değil ama Tiz'lerin iyi ve net olmasını istiyorum.
İnternette çoğu yerde Creative T3300 öneriyorlar fakat sıfırını bulamadım ama ikinci el olarak 200 liraya satılıyor. Diğer iki seçenek ise şunlar:

Bu 3 ürün arasından hangisini tavsiye edersiniz? Ya da farklı bir öneriniz olur mu?

Mikado daha önce farklı bir model kullandım. Ses kalitesi gayet iyiydi, F/P ürünü hala kullanıyorum. Artı eski 5 yıllık bir mikado daha var oda hala sağlam kenarda duruyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı