200-400 TL bütçem var ve bu fiyatlar arası bir klavye araştırıyorum. Mekanik klavye istiyorum ve Switch olarak da kırmızı veya kahverengi Switch istiyorum (mavi Switch çok ses çıkartıyor) önerileriniz varsa çok sevinirim.
Mekanik oyuncu klavyesi, reflekse dayalı oyunlarda en güçlü silahınız olacak! Monster Pusat serisi gaming klavye ile mücadelelerinizi daima zaferle noktalayın!
Mekanik oyuncu klavyesi, reflekse dayalı oyunlarda en güçlü silahınız olacak! Monster Pusat serisi gaming klavye ile mücadelelerinizi daima zaferle noktalayın!
www.monsternotebook.com.tr
K3 stoklara girdiyse susmamız gerek bu bütçe için.
Merhabalar, dört gözle bu klavyenin gelmesini bekliyordum ve sonunda elime ulaştı. Umarım incelememi beğenirsiniz. :D Kutu tasarımı: Sade ve şık bir kutusu var. Beğendim. :D Kutu içeriği: Manyetik bilek desteği, klavyenin kendisi ve kitapçık çıkıyor. Tuş çıkarma aparatının...
Bu klavyeyi bilmiyordum ve görüntüsü falan bayağı hoşuma gitti. Zaten Monster da kalitelidir. Çok sağ ol önerin için. Sanırım bütçemi zorlayıp alacağım bunu.