200-400 TL Logitech mouse önerisi

arcthonia0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Gaming mouse almayı planlıyorum klavyem logi olduğu için set olarak devam etmek istiyorum yazılım açısından da kolaylık oluyor 200-400 TL arası önerebileceğiniz mouse var mı G203 modeline baktım fakat düz ve ele göre eğimi yok diye biraz soğudum sıkıntı olur mu denemeden bilemem ama sizin görüşleriniz nelerdir?

Üst seviyor ürünlerinde kullanılan Hero 25k sensörünün ivmesinin azaltılmış olduğu Hero16k sensörü var.

Benim kendi önerim ise 50₺ daha koy Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu al geç.

Üst seviyor ürünlerinde kullanılan Hero 25k sensörünün ivmesinin azaltılmış olduğu Hero16k sensörü var.

Benim kendi önerim ise 50₺ daha koy Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu al geç.

MX518 tasarım konusunda hoş değil Razer'da seti bozuyor sizce set bozulmalımı set bozucaksam SteelSeries Rival 3 iyi olmaz mı?

MX518 tasarım konusunda hoş değil Razer'da seti bozuyor sizce set bozulmalımı set bozucaksam SteelSeries Rival 3 iyi olmaz mı?

Tutuşa göre değişir ancak bir yerde 300IPS, 35G vmesi bulunan SS sensör bulunduran Rival 3, diğer tarafta 650IPS, 50G ivmesi bulunan fiyasada bulunun en iyi sensör olan focus+ sensörü içinde bulunduran Basilisk V2 var.

Ben Basilisk V2 alır keyfime bakarım açıkçası.

Merhaba arkadaşlar, Gaming mouse almayı planlıyorum klavyem logi olduğu için set olarak devam etmek istiyorum yazılım açısından da kolaylık oluyor 200-400 TL arası önerebileceğiniz mouse var mı G203 modeline baktım fakat düz ve ele göre eğimi yok diye biraz soğudum sıkıntı olur mu denemeden bilemem ama sizin görüşleriniz nelerdir?

Elinin eni ve boyu kaç cm ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun fingertip, claw, palm belirtirsen ona göre öneride bulunabiliriz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı