200-400 TL mouse önerisi

Hocam o 8khz kullanmaya çalıştığınızda oluyor diye biliyorum.

Corsair olan gayet öneriliyordu aslında ama sorunlarını bilmiyorum. Rival 3 kesinlikle tavsiye etmem eliniz baya dışarıya taşar ki dışarı taşması sorun değil derseniz de viper mini çok daha iyidir. Dediğim gibi bende de var fotoğraf ekliyorum.

Dosya Ekleri

• IMG20221110132205.jpg
    67,2 KB · Görüntüleme: 31
Hafifliği ve ergonomisi çok övülmüş bir model buldum. https://www.amazon.com.tr/HyperX-Pulsefire-Altıgen-HyperFlex-Programlanabilir/dp/B08NSJFNSS
Diğer sitelere göre çok uygun fiyatı, siparişi verdim pazartesi elimde olacakmış bakalım.

Hocam o 8khz kullanmaya çalıştığınızda oluyor diye biliyorum.
Acaba mı sorusuyla fare almak istemedim. Amazon.com.tr Bu ürünü sipariş ettim. Önemli olan optik falan değil benim için, oyun da oynayan biri değilim.

Hocam güzel seçim ama o da küçük biraz elinize olmayabilir. Hayırlı olsun.

Hocam güzel seçim ama o da küçük biraz elinize olmayabilir. Hayırlı olsun.
Elim de çok büyük değil, normal insan eli. Hangi fareyi kullansam hep bir rahatsızlık veriyor nedense. Büyük fareler mi pahalı, ben bakmayı mı bilmiyorum acaba ? Hep Viper mini ve Rival 3 öneriyorlar.

Elim de çok büyük değil, normal insan eli. Hangi fareyi kullansam hep bir rahatsızlık veriyor nedense. Büyük fareler mi pahalı, ben bakmayı mı bilmiyorum acaba ? Hep Viper mini ve Rival 3 öneriyorlar.
Bu bütçede en çok tercih edilen 2 model denebilir hocam o yüzden onları öneriyorlar.

Aktif olarak kullanmaktayım, 8000 Hz yaparsanız doğal olarak yük biniyor. Program sorunları var doğru, programı indirdikten sonra soldaki 2 tuş çalışmıyor.

Bu bütçede en çok tercih edilen 2 model denebilir hocam o yüzden onları öneriyorlar.
Ben fareleri pad olmadan kullanıyorum, acaba bilekte yaşadığım rahatsızlık ondan mı oluyor ki ? Yumuşak mı oluyor padler, ne ince işmiş bu. Altı üstü bir fare alacağım kullanım için.

Ben fareleri pad olmadan kullanıyorum, acaba bilekte yaşadığım rahatsızlık ondan mı oluyor ki? Yumuşak mı oluyor padler, ne ince işmiş bu. Altı üstü bir fare alacağım kullanım için.

Elinizin değdiği yer kumaş olacağı için daha rahat olabilir, ama genel bilek ağrısı mouse kaynaklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…