200-400 TL Mouse Önerisi

Denizcan Deniz

Hectopat
G300S kullanan birisiyim, elim küçük, mouse önerisi arıyorum.
Baktığım mouselar;

1-Corsair Harpoon.
2-ASUS TUF Gaming m3.
3-MSI Clutch gm30.

Sizin önerileriniz nelerdir? (Rampage, Gamepower tarzı markalar önermeyiniz lütfen.)

Son düzenleyen: Moderatör:

Alta kaydırın, boyutlar yazıyor.

Esporcuların begendiği bu fareyi alın bence

Zowie eski mouse'm ec2 pek memnun kalamadım ben.

Alta kaydırın, boyutlar yazıyor.
Teşekkür ederim.

Mouse tamamen sizin elinize, rahatlığınıza göre değişen bir parça. Bana uyan size uymayabilir o yüzden mediamarkt, teknosa gibi yerlere gidip denemekte fayda var. Ha bana soracak olursanız şu an Logitech G402 kullanıyorum ve aşırı memnunum. Bunun dışında Steelseries Rival 310 tavsiye edebilirim. :)

Mouse tamamen sizin elinize, rahatlığınıza göre değişen bir parça. Bana uyan size uymayabilir o yüzden mediamarkt, teknosa gibi yerlere gidip denemekte fayda var. Ha bana soracak olursanız şu an Logitech G402 kullanıyorum ve aşırı memnunum. Bunun dışında Steelseries Rival 310 tavsiye edebilirim. :)
Logitech 502-300s-300-402 hyper , denedim/kullandım bir tek g300s de rahattım fakat ondada kronik problemler var. Logitech almayı düşünmüyorum. Steelserieslerinde yanları içeri doğru eriyor aşırı kullanımda :( .

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı