Lyneyz
Decapat
Daha fazla
Merhaba, Trendyol üzerinden 3 farklı uygun bütçeli gamepad buldum. Sadece MK11 için alacağım bunlar arasından öneriniz ya da sizin önerdiğiniz uygun bütçeli bir gamepad var mıdır acaba?
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
Bu da abimle oynamayı düşündüğüm için ikili fakat tek bir USB'ye bağlı böyle alsam daha mı uygun olur acaba önerilerinizi bekliyorum.

Xbox 360 Kol Gamepad Joystick Kablolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Genel Markalar 360 Kablolu Oyun Kolu (pc Ve 360 Uyumlu) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

HADRON Wonderboy W201s Usb Bilgisayar Gamepad 140cm Kablolu Siyah - Fiyatı, Yorumları
HADRON Wonderboy W201s Usb Bilgisayar Gamepad 140cm Kablolu Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

HADRON Hd302 Bilgisayar Pc Usb Oyun Kolu Gamepad Analog Titreşim - Fiyatı, Yorumları
HADRON Hd302 Bilgisayar Pc Usb Oyun Kolu Gamepad Analog Titreşim yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Bu da abimle oynamayı düşündüğüm için ikili fakat tek bir USB'ye bağlı böyle alsam daha mı uygun olur acaba önerilerinizi bekliyorum.