Selamlar arkadaşlar. FPS oyun için makro ayarlayabileceğim büyük el fare tavsiye eder misiniz? Amazon'dan alacağım, maks $80. Bir de mousepad tavsiye ederseniz $20. $100 mikrofonlu oyuncu kulaklığı tavsiye eder misiniz? Aklımdaki ürünler:
Mouse:
Razer Mamba Tournament Edition
Razer Deathadder
Steelseries Rival 300
A4 Tech Bloody v7
Logitech G502
Ekstra tavsiyelerinizi bekliyorum, ne almalıyım?
Kulaklık:
Logitech G633
Razer Kraken 7.1 Chroma
Steelseries Siberia 650
Logitech G231
Logitech G35
Tavsiyeniz varsa lütfen söyleyin, ilk defa para biriktirdim. Emek emek boşa gitmesin.
1-Kombin +Razer Kraken 7.1 Chroma Mouse olarak Razer Deathadder Mouse pad olarak Firefly La 183 dolar eğer firefly değilde Goliathus Speed Edition Large Ekleyince 156 Dolar oluyor
2-Kombin +HyperX Cloud 2 Razer Deathadder Mouse mouse pad olarakta HyperX Fury large veya Steelseries QcK+ olabilir Furyle 165 Dolar
3-Kombin Bu birazdaha youtuberlar için iyi olur webcamde ekliyorum sizde varsa çıkarırsınız
Razer Adaro Stereos Kulaklık + Blue Snowball veya Cad U37 + Razer Deathadder +Logitech C920
Siz bilirsiniz gerisini
Arkadaşlar anazondan ürün alacam mause mause pad kulaklık toplam 160$ yapıor kargoyla 52$ da gümrük ekleniyor toplamda 220$ oluyor bunu 2 parçaya bölsem mesela mause ile mauspad i bugün sipariş versem kulaklığıda yarın sipariş versem öyle gümrük bedeli çıkmıyor ortaya ekstaradan 1seferdaha kargo ücreti ödüyon ama gümrük ödemiyon sonuçta olurmu