$200 Amazon Mouse - Mousepad - Mikrofonlu Kulaklık Önerisi

Kemal Öztürk

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar. FPS oyun için makro ayarlayabileceğim büyük el fare tavsiye eder misiniz? Amazon'dan alacağım, maks $80. Bir de mousepad tavsiye ederseniz $20. $100 mikrofonlu oyuncu kulaklığı tavsiye eder misiniz? Aklımdaki ürünler:
Mouse:
  • Razer Mamba Tournament Edition
  • Razer Deathadder
  • Steelseries Rival 300
  • A4 Tech Bloody v7
  • Logitech G502
  • Ekstra tavsiyelerinizi bekliyorum, ne almalıyım?
Kulaklık:
  • Logitech G633
  • Razer Kraken 7.1 Chroma
  • Steelseries Siberia 650
  • Logitech G231
  • Logitech G35
Tavsiyeniz varsa lütfen söyleyin, ilk defa para biriktirdim. Emek emek boşa gitmesin.

Son düzenleyen: Moderatör:
1-Kombin +Razer Kraken 7.1 Chroma Mouse olarak Razer Deathadder Mouse pad olarak Firefly La 183 dolar eğer firefly değilde Goliathus Speed Edition Large Ekleyince 156 Dolar oluyor
2-Kombin +HyperX Cloud 2 Razer Deathadder Mouse mouse pad olarakta HyperX Fury large veya Steelseries QcK+ olabilir Furyle 165 Dolar
3-Kombin Bu birazdaha youtuberlar için iyi olur webcamde ekliyorum sizde varsa çıkarırsınız
Razer Adaro Stereos Kulaklık + Blue Snowball veya Cad U37 + Razer Deathadder +Logitech C920
Siz bilirsiniz gerisini :)

1 kombin amazonda 152$ kargo gümrükle 220$oluyor

Arkadaşlar anazondan ürün alacam mause mause pad kulaklık toplam 160$ yapıor kargoyla 52$ da gümrük ekleniyor toplamda 220$ oluyor bunu 2 parçaya bölsem mesela mause ile mauspad i bugün sipariş versem kulaklığıda yarın sipariş versem öyle gümrük bedeli çıkmıyor ortaya ekstaradan 1seferdaha kargo ücreti ödüyon ama gümrük ödemiyon sonuçta olurmu

Güncel

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı