Hayır, ben olsam almam yani. 1500kg arabaya 1.6 motor koymuşlar. Araba bir de otomatik, ne gidiyor ne başka bir şey. Rahat falan ama bayırlı bir bölgede yaşıyorsanız önermiyorum. A6 B6 2.0TDI vs. alınabilir.
Kilo motor ilişkisi ne mi alaka? 110 beygir bir araç 1500kg? Atmosferik, turbo yok. Neyse bu yorumu yazan kişi zaten arabalar hakkında bir şey bilmiyordur, şahsen öğretmeyeceğim de.Kilo motor ilişkisi ne alaka?
Sizin aracınız sanırım karbonfiber gövde tipine sahip.
Kilo motor ilişkisi ne mi alaka? 110 beygir bir araç 1500kg? Atmosferik, Turbo yok. Neyse bu yorumu yazan kişi zaten arabalar hakkında bir şey bilmiyordur, şahsen öğretmeyeceğim de.
Bak güzel kardeşim, olay Avrupa'da yaşamak değil. Niye bağladın buna bilmiyorum. Bu adam E90 kasayı yapmış, her şey güzel değil mi? Bakıyorsan 320d modeli 8-9 saniye 0-100'e sahip. Sen bu arabadan o motoru söküp, aynı şanzımana, aynı ağırlığa 1.6 motor koyarsan nolur? O 8-9 saniye vardı ya onlar ne olur? Adam 2000cc dizel turbo destekli motor koyuyor onda 9 saniye olan 0-100, 1.6 benzinde kaça yükselir?Hocam Avrupa ülkesinde mi yaşıyorsunuz?
Amerika'da 5 litre motor hacmine sahip Mustang burada 2.3 motor olarak geliyor.
Bak güzel kardeşim, olay Avrupa'da yaşamak değil. Niye bağladın buna bilmiyorum. Bu adam E90 kasayı yapmış, her şey güzel değil mi? Bakıyorsan 320d modeli 8-9 saniye 0-100'e sahip. Sen bu arabadan o motoru söküp, aynı şanzımana, aynı ağırlığa 1.6 motor koyarsan ne olur? O 8-9 saniye vardı ya onlar ne olur? Adam 2000CC dizel Turbo destekli motor koyuyor onda 9 saniye olan 0-100, 1.6 benzinde kaça yükselir?
Eee yakıt işi nolacak? Arabayla toprağa gittim 3 kişiyiz manuel ile 1'e aldım araba patinaj bile atamıyor bu araba ne kadar yakar? Turbosuz 1.6 araba 90'lardaki japon arabaları gibi 12-13 litre yakıyor. Demek ki olay drag değilmiş, değil mi?Adam drag mı yapacak?
Eee yakıt işi ne olacak? Arabayla toprağa gittim 3 kişiyiz manuel ile 1'e aldım araba patinaj bile atamıyor bu araba ne kadar yakar? Turbosuz 1.6 araba 90'lardaki Japon arabaları gibi 12-13 litre yakıyor. Demek ki olay drag değilmiş, değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.