200-500 bin TL araç önerisi

Peki ya bu yorumu yapmanızdaki sebep nedir?
Tamamen performans. Ben 500 bin TL'lik bir araç aldığımda ilk başa performansı sonra konforu koyarım tabii bu kişiden kişiye değişir. Ekstra olarak daha tasarruflu. Ha atmosferiğin artısı var mı var bakımı daha kolay ama turbo beslemeli motorun çok daha artısı var. Beygir gücünün çok daha üstünde performans sunması, daha çevreci, daha sessiz.

Tamamen performans. Ben 500 bin TL'lik bir araç aldığımda ilk başa performansı sonra konforu koyarım tabii bu kişiden kişiye değişir. Ekstra olarak daha tasarruflu. Ha atmosferiğin artısı var mı var bakımı daha kolay ama turbo beslemeli motorun çok daha artısı var. Beygir gücünün çok daha üstünde performans sunması, daha çevreci, daha sessiz.
Onu da alırken düşünürüm hocam ama arabaya "iyi bir şeymiş bu meret" dedikten sonra motorunu önemseyeceğimi düşünmüyorum, atmosferiğin sesini-gürültüsünü severim ama orası ayrı mevzu tâbi.

O arabaların temizini bulması zor, çoğu yüksek kilometrede.

Bir de işin benzin, vergi ve sigorta tarafı da var, şu anki piyasaya baktığımda tek gördüğüm şey para israfı oluyor, gönül ister ki 200-300 bin harcayıp Mercedes-Benz alalım. 😂
CLS 63 AMG modelini seviyorum mesela. :)

Hocam bende E200 exclusive vardı bir ara, çok güzel arabaydı ama piyasayı biraz tuzlu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı