Lada samaraMerhaba, Sakaryada üniversite okuyorum ve günlük ortalama 60km yol yaptığımda beni arıza olarak üzmeyecek bir araba olarak ne önerirsiniz?
Bütçe: 200.000₺
Merhaba, Sakarya'da üniversite okuyorum ve günlük ortalama 60km yol yaptığımda beni arıza olarak üzmeyecek bir araba olarak ne önerirsiniz?
Merhaba, Sakarya'da üniversite okuyorum ve günlük ortalama 60km yol yaptığımda beni arıza olarak üzmeyecek bir araba olarak ne önerirsiniz?
Fiat siena 1.4 el vardı yani parçasını yolda gezerken bile yerde bulabilirsiniz triger seti falan inanılmaz ucuz Albea Palio tüm parçaları uyuyor bu arabaya. 1.6sının motorunun ustası yok ama 1.4nün var hafif bir araba zaten bence motor performansı sizi tatmin edecek düzeydedir ben bizzat 1 sene bindim çok sıkıntısız araç zaten bir sıkıntısı olsa bile parçaları çok ucuz.
Km olarak neye dikkat etmeliyim şimdi bu araçlar zaten eski eli yüzü düzgün bir şey bulsam 350 binde falan oluyor ben de Palio falan baktım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.