200 bin TL'ye araba önerisi

Baguvix61

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Sakaryada üniversite okuyorum ve günlük ortalama 60km yol yaptığımda beni arıza olarak üzmeyecek bir araba olarak ne önerirsiniz?
Bütçe: 200.000₺

Merhaba, Sakarya'da üniversite okuyorum ve günlük ortalama 60km yol yaptığımda beni arıza olarak üzmeyecek bir araba olarak ne önerirsiniz?
Bütçe: 200.000₺

Fiat siena 1.4 el vardı yani parçasını yolda gezerken bile yerde bulabilirsiniz triger seti falan inanılmaz ucuz Albea Palio tüm parçaları uyuyor bu arabaya. 1.6sının motorunun ustası yok ama 1.4nün var hafif bir araba zaten bence motor performansı sizi tatmin edecek düzeydedir ben bizzat 1 sene bindim çok sıkıntısız araç zaten bir sıkıntısı olsa bile parçaları çok ucuz.

Km olarak neye dikkat etmeliyim şimdi bu araçlar zaten eski eli yüzü düzgün bir şey bulsam 350 binde falan oluyor ben de palio falan baktım
Fiat siena 1.4 el vardı yani parçasını yolda gezerken bile yerde bulabilirsiniz triger seti falan inanılmaz ucuz Albea Palio tüm parçaları uyuyor bu arabaya. 1.6sının motorunun ustası yok ama 1.4nün var hafif bir araba zaten bence motor performansı sizi tatmin edecek düzeydedir ben bizzat 1 sene bindim çok sıkıntısız araç zaten bir sıkıntısı olsa bile parçaları çok ucuz.

Bu yaştaki araçlarda boya-değişen ve Km'den ziyade kaportasında çürüğü pası var mı ona dikkat et. Motor ve yürüyen aksam olarak da arabayı almadan önce mutlaka bir ustaya göster.

Km olarak neye dikkat etmeliyim şimdi bu araçlar zaten eski eli yüzü düzgün bir şey bulsam 350 binde falan oluyor ben de Palio falan baktım.

Ben aldığımda bir dedenin torunundan almıştım araba 9 sene boyunca garajda yatmıştı 65k kmdeydi ben 80k ya kadar kullandım araba başlı başına dikkat edilecek şeyler zaten yedek su deposunda kahverengilik var mı ön 3 parça değişmiş mi değiştiyse neden? Radyatör patlatmış mı tavanda boya var mı arabayı tanıdığın bir ustaya göster veya ekspertiz yaptırabilirsin ama öyle bir arabaya gerek yok ekspertiz bu arabalarda 200-250KDA alabilirsin kilometre olarak. Arabanın dışına çok bakmana gerek yok çürük çarık vs olmadıkça sorun yok asıl önem yürüyendedir yağ kaçağı vs var mı bak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı