O klavyede Numpad bölümü yok muydu? Bir de fiyatı biraz bütçesini aşmıyor mu?Logitech G213.
Fiyatı 220-230 lira civarı olması lazım. Numpad yoktu diye hatırlıyorum, ama hatırladığım G413 de olabilir, mobilde olduğum için bakamadım.O klavyede Numpad bölümü yok muydu? Bir de fiyatı biraz bütçesini aşmıyor mu?
G213 numpad a sahip. G413 modernize edilmiş galiba ben de onda yoktu diye hatırlıyorum ama şu anda baktığımda numpad görünüyor. Model ismini yanlış da hatırlıyor olabiliriz.Fiyatı 220-230 lira civarı olması lazım. Numpad yoktu diye hatırlıyorum, ama hatırladığım G413 de olabilir, mobilde olduğum için bakamadım.
Ben baktım şimdi keşke sizin hatırladığınız gibi kalsaymışFiyatı 220-230 lira civarı olması lazım. Numpad yoktu diye hatırlıyorum, ama hatırladığım G413 de olabilir, mobilde olduğum için bakamadım.
Bu klavyenin gameekstra da ki fiyatını görünce al bunu al al al diyesim geldiRedragon Klavye 210,98 TL
Redragon markasını denemek için faresini aldım çok memnun kaldım. Redragon Nemalion modeli fare. Dediğiniz bütçede daha bilindik markalarda pek göremedim istediğiniz gibi. (Everst, Frisby gibi markalara kıyasla çok daha kaliteli benim kullandığım fare. o yüzden onlarla karşılaştırmam ben şahsım adına)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.