Ücretsiz Yazılım $200 değerindeki AAA assetler ücretsiz oldu

Makaleler
28
Yer
Başkent
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 S1035NT
Meslek
Yazılımcı/Yayıncı
Pro $420, basic'i $200 civarında olan assetler ücretsiz oldu!
1753269215931.png

1753269222969.png

1753269231837.png

1753269204854.png
1753269193781.png

Hem profesyonel versiyonu hem de normal versiyonu ücretsiz alınabiliyor.. peki bu versiyonlar arasında sıradan veya yeni başlayan bir geliştirici için fark var mı?

Hem profesyonel versiyonu hem de normal versiyonu ücretsiz alınabiliyor.. peki bu versiyonlar arasında sıradan veya yeni başlayan bir geliştirici için fark var mı?
Sahi ne farkı var cidden? İkisi de ücretsiz. Profesyonel olanını aldım ben.
Ticari işte fark ediyor. Sıradan birisi için ücretsizle arasındaki fark değişmiyor. Asset'e olan erişimimiz (Lisansımız'ın) değeri değişiyor. Örneğin standart lisansta asset'i kullanıp oyun yapıp ticarete dökebiliriz sınırlı olarak. Ama pro'da sınır yok ve değişiklik yapıp satabiliriz. Biraz hassas konu ama. Ben de %100 hakim değilim. Ücretsiz olduğu için Pro'yu alabilirsiniz. Ama ücret verdikleriniz için, bir şirket değilseniz normal MIT lisans veya FAB normal lisans yeterli.

Sahi ne farkı var cidden? İkisi de ücretsiz. Profesyonel olanını aldım ben.

Lisans farkı var, Personal olan lisans ticari olmayan bireysel projelerde geçerliyken. Professional lisans ise gelir elde edilen(Ticari) projelerde geçerli oluyor. Bu kullanımdan 1 yılda $100.000 altında kazanç sağlayanlar için ek ücret talep edilmezken, kullanıcıdan gelire göre pay alınıyor(Her marketin kendine göre lisans sistemi olabiliyor).

Lisans farkı var, Personal olan lisans ticari olmayan bireysel projelerde geçerliyken. Professional lisans ise gelir elde edilen(Ticari) projelerde geçerli oluyor.
Normal lisans'ı da ticari olarak kullanabiliyoruz. Yani o assetlerle oyun yapılıp para kazanılabilir. Aralarında ince bir çizgi var.

Teşekkürler hocam.
Rica ederim. Ne demek, her zaman :)

Hocam önceden bu tür şeyleri epic uygulaması üzerinden alıyorduk her ay ücretsiz ne güzeldi.Neden böyle oldu bilginiz var mı ?
Epic her geçen gün kullanıcılarına olan desteğini arttırıyor. Bundan dolayı diğer rakip firmaları da satın alıyor veya ortaklaşıyor. Bu sayede bütün kütüphaneleri ortak noktada "fab"de topluyor.
Bunlar birkaç örnek:
1753287247188.png

Epic her geçen gün kullanıcılarına olan desteğini arttırıyor. Bundan dolayı diğer rakip firmaları da satın alıyor veya ortaklaşıyor. Bu sayede bütün kütüphaneleri ortak noktada "fab"de topluyor.
Bunlar birkaç örnek:
Eki Görüntüle 2541158
Bu fab bir uygulama mı? Yoksa sadece tarayıcdan mı giriş yapabiliyoruz.Birde her ay ücretsiz aynı şekilde devam ediyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı