200 Dolar Mini klavye önerisi

Pingman

Kilopat
Merhabalar, yurtdışında yaşıyorum ve yazılımcıyım. Bazen oyunlar oynuyorum. Kod yazarken rahat olan ve hissiyatı kusursuz olan bir klavye istiyorum bütçe 200 dolar.

Merhaba, yurt dışında yaşıyorum ve yazılımcıyım. Bazen oyunlar oynuyorum. Kod yazarken rahat olan ve hissiyatı kusursuz olan bir klavye istiyorum bütçe 200 dolar.

200 dolar azmış ya. 4000 TL bir şey canım çok değil. ]:
Bu düşünülebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ali Güngör'ün incelemesini izleyin güzel model.

Merhabalar, yurtdışında yaşıyorum ve yazılımcıyım. Bazen oyunlar oynuyorum. Kod yazarken rahat olan ve hissiyatı kusursuz olan bir klavye istiyorum bütçe 200 dolar.
Kendi zevkinize göre bir şeyler yaratmak için kendi klavyenizi yapabilirsiniz. İhtiyacınız olanlar bir klavye kasası, switchler ve keycapsler.

Kendi zevkinize göre bir şeyler yaratmak için kendi klavyenizi yapabilirsiniz. İhtiyacınız olanlar bir klavye kasası, switchler ve keycapsler.
Aslinda cok guzel olabilir boyle tatli gozuken bir klavye ayarlayabilirim.

Arkadaslar bu klavye için ne düşünüyorsunuz güzel midir yani ilk tercihim olmalı mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı