Fabrikada lubelanan custom klavyeler oluyor onlara bakabilirsiniz.Merhabalar, yurtdışında yaşıyorum ve yazılımcıyım. Bazen oyunlar oynuyorum. Kod yazarken rahat olan ve hissiyatı kusursuz olan bir klavye istiyorum bütçe 200 dolar.
Merhaba, yurt dışında yaşıyorum ve yazılımcıyım. Bazen oyunlar oynuyorum. Kod yazarken rahat olan ve hissiyatı kusursuz olan bir klavye istiyorum bütçe 200 dolar.
Kendi zevkinize göre bir şeyler yaratmak için kendi klavyenizi yapabilirsiniz. İhtiyacınız olanlar bir klavye kasası, switchler ve keycapsler.Merhabalar, yurtdışında yaşıyorum ve yazılımcıyım. Bazen oyunlar oynuyorum. Kod yazarken rahat olan ve hissiyatı kusursuz olan bir klavye istiyorum bütçe 200 dolar.
Aslinda cok guzel olabilir boyle tatli gozuken bir klavye ayarlayabilirim.Kendi zevkinize göre bir şeyler yaratmak için kendi klavyenizi yapabilirsiniz. İhtiyacınız olanlar bir klavye kasası, switchler ve keycapsler.
Arkadaslar bu klavye için ne düşünüyorsunuz güzel midir yani ilk tercihim olmalı mı?Merhabalar, yurtdışında yaşıyorum ve yazılımcıyım. Bazen oyunlar oynuyorum. Kod yazarken rahat olan ve hissiyatı kusursuz olan bir klavye istiyorum bütçe 200 dolar.
GMK Samurai red önerebilirim keycapslere önem verecekseniz en sevdiğim keycapsler açık ara.Aslinda cok guzel olabilir boyle tatli gozuken bir klavye ayarlayabilirim.
Arkadaslar bu klavye için ne düşünüyorsunuz güzel midir yani ilk tercihim olmalı mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.