200 liraya klavye + mouse vs gamepad

50TL`ye Everest SM-790 almıştım. Yıllardır kullanıyorum hiçbir sıkıntısı olmadı öneririm.

Hangi nedeni yazayım ki.
Yorumlar kısmındaki filtrelemeyle 2-3 yıldızlı yorumları okuyun, en objektif yorum yapanlar onlar. O yorumları okuduktan sonra hala almak isterseniz, buyurun alın. 2 hafta sonra bozulduğunu söyleyen çok fazla insan var. O 2 haftalık kullanım sürenizde de, eminim ki kanser olacaksınız oynarken.
Gayet güzel bir indirimde, alın bu ürünü oynayın istediğiniz oyunu.

Hangi nedeni yazayım ki.
Yorumlar kısmındaki filtrelemeyle 2-3 yıldızlı yorumları okuyun, en objektif yorum yapanlar onlar. O yorumları okuduktan sonra hala almak isterseniz, buyurun alın. 2 hafta sonra bozulduğunu söyleyen çok fazla insan var. O 2 haftalık kullanım sürenizde de, eminim ki kanser olacaksınız oynarken.
Gayet güzel bir indirimde, alın bu ürünü oynayın istediğiniz oyunu.
O bütçede çok alternatif gamepad yok zaten. Gamepad oynayacağı oyunlar için çok daha mantıklı. Logitech gamepadler için bütçe arttırılmalı. Rekabetçi FPS oyunları oynamayacak biri için gaming mouse aşırı şart değil bence. 50-60 liralık mouse ile de belirtilen oyunlar oynanabilir.

O bütçede çok alternatif gamepad yok zaten. Gamepad oynayacağı oyunlar için çok daha mantıklı. Logitech gamepadler için bütçe arttırılmalı. Rekabetçi FPS oyunları oynamayacak biri için gaming mouse aşırı şart değil bence. 50-60 liralık mouse ile de belirtilen oyunlar oynanabilir.
Tek oynadığım rekabetçi oyun CS. Onu da profesyonel oynamıyorum. 20 liralık mouselar bile yeter.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı