200 Mbps Download 30 Mbps Upload olmasına rağmen düşük indirme hızı

yigittahaa1

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Türk Telekom fiber 200 Mbps Download 30 Mbps Upload'a sahibiz ancak hala çok düşük MB'lerle indiriyor. Neden olabilir?
1706442301022.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağ alttaki Wi-Fİ simgesine sağ tıklayıp ağ ve internet ayalarına girer misin? Ardından özelliklere tıklayıp altta bulunan "bağlantı hızı alınan verilen" değerlerini gönderebilir misin? Ancak ilk olarak indirmeyi duraklat.

speedtest.net adresine gidin go düğmesine tıklayın sizin download ve upload değerlerinizi test edecektir. Eğer paketinizde olması gerekenden düşükse yani paketiniz 200 download 30 upload ise minimum 180 download 18 upload alman lazım normalde eğer bulunduğun mahalle o download ve upload hızını destekliyor ise yoksa maalesef o değerlere ulaşamazsınız. Bir de türktelekom sitesinden altyapı sorgulayın mahalle altyapınızın ne kadar desteklediğini görmek için. O değerlere göre hızınızı test edin eğer çok düşükse türktelekom desteğe bildirin durumu.

speedtest.net adresine gidin go düğmesine tıklayın sizin download ve upload değerlerinizi test edecektir. Eğer paketinizde olması gerekenden düşükse yani paketiniz 200 download 30 upload ise minimum 180 download 18 upload alman lazım normalde eğer bulunduğun mahalle o download ve upload hızını destekliyor ise yoksa maalesef o değerlere ulaşamazsınız.
Benim söylediğim yöntem zaten en fazla ne kadar hız alabildiğini gösteriyor. Örneğin ben bulunduğum konumda en fazla 72 MBPS internet alabiliyorum.

Arkadaşlar merhaba. Türk Telekom fiber 200 Mbps Download 30 Mbps Upload'a sahibiz ancak hala çok düşük MB'lerle indiriyor. Neden olabilir?Eki Görüntüle 2099478
WiFi'dan tam randıman alamazsın. Evimde 1GBPS var kendi odam router'ın konumundan uzak 150mbps civarı alıyorum. Kablolu bağlantıda alırsın alacağını. Türk Telekom'un router'ların dandikliğinden bile bahsetmeyeceğim. Kendim onu kutusuna kaldırdım. Asus RT-AX86U ile değiştirip kullanıyorum. Daha iyi performans veriyor kendi routerını alıp kullanmak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı