200 Mbps ev kullanımı için yeterli midir?

• Konuyu başlatan Pledo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 170

Pledo

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Hocalarım selam. Yeni bir internete gececeğinizi dusunun. Bu internet 200Mbps olacak. Telefonda konuştuğumda 200, 500 ve 1000 Mbps gecme hakkimiz oldugu söylendi.

Ya neden 200'e gectim ki daha yükseğe geçseydim mi derdiniz; 200 ev icin cok yeterli gereksiz masrafa gerek yok diye mi düşünürsünüz?

Evde toplam 4 yetişkiniz, arti olarak bir televizyon ve bir bilgisayar bagli. Ama televizyonu haftanın 1 gunu mac icin bağlı kullanıyoruz.

Fiyatina göre şu anda internetim 1000 Mbps ama birkaç sene 8 Mbps ile yasadigim icin bozmaz beni muhtemelen.

Aradaki fiyat farkı ne ? Hangi firma ?
Turk Telekom. 200mbps icin 780, 500mbps icin 890 ve ya 880, 1000 mbps icin 1000TL.
Normal modemimiz var, çarşamba gunu gelip fiber modem kurulacak. En azindan iki yüz ile başladım, beğenmezsem attırırım diye dusunuyorum.

Hocalarım selam. Yeni bir internete gececeğinizi dusunun. Bu internet 200Mbps olacak. Telefonda konuştuğumda 200, 500 ve 1000 Mbps gecme hakkimiz oldugu söylendi.

Ya neden 200'e gectim ki daha yükseğe geçseydim mi derdiniz; 200 ev icin cok yeterli gereksiz masrafa gerek yok diye mi düşünürsünüz?
Ev için yeterli.

Fiyatina göre şu anda internetim 1000 Mbps ama birkaç sene 8 Mbps ile yasadigim icin bozmaz beni muhtemelen.
Bende uc yil 8mbps ile son iki yıldır da 50mbps ile hayatıma devam ediyorum. 200 yerine 1000 demek daha iyi geliyor.

Fiyat farkı azsa 200mbps almamak daha iyi olurdu.
Az malesef. Arayıp 200 degil de 500 istiyorum dersem randevu tarih saat de bir değişiklik olmaz muhtemelen ama yapilir mi bilmiyorum.

Bende UC yil 8Mbps ile son iki yıldır da 50Mbps ile hayatıma devam ediyorum. 200 yerine 1000 demek daha iyi geliyor.

Az maalesef. Arayıp 200 degil de 500 istiyorum dersem randevu tarih saat de bir değişiklik olmaz muhtemelen ama yapilir mi bilmiyorum.

Ben Kablonet kullanıyorum ve müşteri hizmetlerini bile aramadan siteden tek tıkla 1 gecede internet paketimin hızını yükseltebildim. O kadar zor bir olay değil hız değişmek, paketi aldıktan sonra bile degisirsiniz rahatça tahminime göre.

Ben Kablonet kullanıyorum ve müşteri hizmetlerini bile aramadan siteden tek tıkla 1 gecede internet paketimin hızını yükseltebildim. O kadar zor bir olay değil hız değişmek, paketi aldıktan sonra bile degisirsiniz rahatça tahminime göre.
Benimde tahminim o sekilde. 200 ile başladıktan sonra ve 1000mbpsi destekleyen modem kullandıktan sonra istediğim zaman yükseltirim diye dusunuyorum.
Bu taahhüt nisan da bitiyor. Biz de nisan ayinda tasiniyoruz. Taşındığımız yerde direkt 1000mbps internet ile devam ederiz diye dusunduk. Ama iste içimde şüphe kaldi.

Sonra da yükseltebilirsin. Ben de iki gün önce başvurdum internetten henüz aranmadım. 1000 Mbps 900TL 18 ay taahhütle.
Bizim de randevuyu malesef çarşambaya verdi. İsterdim ki yarin olsun, pazartesi olsun ama malesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı