200 Mbps internet 5 Mbps veriyor

furkan_kkya

Hectopat
Daha fazla  
Herkese hayırlı forumlar, son birkaç gündür download upload sayılarında herhangi bir sorun olmamasına rağmen internet sayfalarında gezerken yavaşlama yaşıyordum. Bunun için Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradım. Bana farklı bir sinyal göndereceklerini ve işi çözeceklerini söylediler. Wi-Fi kapatıp 5 dk sonra açın dediler öyle yaptım ama download hızım 80'e düşmüşt ve her hız testi yaptıkca 60 - 40'a kadar geriledi. Tekrar aradım bu sefer farklı birisi aynı uygulamayı yaptı ve yine download yarı yarıya düştü. Son kez farklı bir çözüm için aradıgımda yine aynı şeyi yapacaklardı ki istemedim hu sefer yapılandırma yapabiliriz dediler veya reset atabiliriz dediler. Ben de anladım işin böyle çözülmeyecegini ve kabul edip kapattım telefonu. Son olarak download kablosuzda 5 Mbps'a kadar kabloluda ilginçdir ama 1 Mbps'e kadar düştü. Bunu çözmenin bir yolu var mıdır?

Dosya Ekleri

• IMG_0900.jpeg
    IMG_0900.jpeg
    164,7 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer desteğiniz varsa TürkNete geçmek, biliyorum hepsi Türk Telekomun altyapısını kullanıyor ama müşteri memnuniyeti TTye göre çok çok daha yüksek. Cayma bedelinin bir kısmını da ödüyor ayrıca.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı