200 Mbps internet oyunlarda yeter mi?

Alican_123

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba binama kadar Türksat internet fiber internet şimdi dairem kadar fiber çekmek için başvurdum 10 gün içinde geri dönüş sağlayacaklarmış.
Paketlerimi baktım 200Mbps internet 500 TL gibi bir fiyata 300-500-1000MBPS internet için fiyat bilgisi almadım o yüzden sorum şu 200Mbps internet oyunlarda yeter mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba binama kadar Türksat internet fiber internet şimdi dairem kadar fiber çekmek için başvurdum 10 gün içinde geri dönüş sağlayacaklarmış.
Paketlerimi baktım 200Mbps internet 500 TL gibi bir fiyata 300-500-1000MBPS internet için fiyat bilgisi almadım o yüzden sorum şu 200Mbps internet oyunlarda yeter mi?
75MBS internetle bile sorunsuz 4k video izleyebiliyorum. 200MBS internet çok iyi bir hız hocam.

Türksat her yere 100 Mbps üstü fiber vermiyor yalnız.
Yanılmıyorsam GPON bağlantısı yapmaları gerekiyor eğer altyapı bu yönde değilse 100 Mbps üzerinde veremiyorlar.
Mesela benim ailemin evine 100'den fazla veremiyor Türksat.
100 yeter mi?
O da yeter.
Ayrıca rekabetçi oyunlarda Türksat'tan daha iyi ping değerine sahip başka firma bulmak zor.
Belki TurkNet.

Türksat her yere 100 Mbps üstü fiber vermiyor yalnız.
Yanılmıyorsam GPON bağlantısı yapmaları gerekiyor eğer altyapı bu yönde değilse 100 Mbps üzerinde veremiyorlar.
Mesela benim ailemin evine 100'den fazla veremiyor Türksat.
100 yeter mi?
O da yeter.
Ayrıca rekabetçi oyunlarda Türksat'tan daha iyi ping değerine sahip başka firma bulmak zor.
Belki TurkNet.

Aslında firmaya göre değiş yaşadığınız yere döre değişiyor. VDSL altyapı kullanıyorum. LoL 4 ping Valorant 5 ping CS ise FACEIT oynarken. Almanya ve Hollanda sunucularında 40-45 ping akıyorum.

Oyun için 50 Mbps bile fazlasıyla yeterli. Yüksek hıza indirme yaparken veya hattı birden fazla kişi kullanıyorsa ihtiyacınız olur.

Ek olarak 200 Mbps için 500 TL fazla değil mi?
1000 Mbps + KabloTV için 550 TL ödüyorum.

Screenshot_2023-11-23-12-14-50-115_org.mozilla.firefox.jpg

Oyun için 50 Mbps bile fazlasıyla yeterli. Yüksek hıza indirme yaparken veya hattı birden fazla kişi kullanıyorsa ihtiyacınız olur.

Ek olarak 200 Mbps için 500 TL fazla değil mi?
1000 Mbps + KabloTV için 550 TL ödüyorum.

Eki Görüntüle 2027421

Kampanyalar kısmına bakmamış sanırım konu sahibi arkadaşımız.
Aynı paketi bir çok isim altında farklı fiyata satıyorlar maalesef.
Bir başka konuda Turkcell konusunda dem vurdum bu konuya.

Oyunlarda 3-5 mbps hız bile gayet yeterli. Önemli olan ping veya lag sorunlarının olmaması. Pingin ve lagın hız ile alakası yok, altyapı kalitesi ile ilgili. Youtube'da 4K 60 fps video izlemek içinse 30-35 mbps internet yeterli oluyor. 4K 30 fps video için 24 mbps yeterli oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı