Kalradya Hükümdarı
Hectopat
Daha fazla
dostum 200 tl altı derken 180-170 TL de olur sonuçta onlarda 200 TL altı illa 130 TL lik birşey önermen gerekmiyor200TL altı kaliteli bir şey yok. En iyi önerebileceğim bu.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
200 TL altı dedim 300 TL demedimRedragon Dyaus K509 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon Dyaus K509 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon Dyaus K509 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 590,59 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçe artar ise.
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Razer Cynosa Lite Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Razer Cynosa Lite Kablolu Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
teşekkürler
200 TL altı dedim 300 TL demedim
asıl öneriyede bir kişi şöyle yazmış "Ürünün yazılımı veya kendi hafızası olmadığı için. Bilgisayarı her açtığında renk ayarları sıfırlanıyor. Bence bu büyük bir eksi. Bilgisayarı her açtığımda renk ayarını yeniden ayarlamak saçma. Aynı paraya daha iyi klavyeler var. Onun dışında, tuşlardan bezen yay gıcırtısı çıkıyor. genelde space tuşunda var bu problem. Bu konulara takık biriyseniz başka klavyelere bakın. Ürünün genel hatları itibariyle, 3-4 yıldızlık bir ürün. Kendi hafızası olan bir ürün bulursanız onu alın." bu konuda ne düşünüyorsunuz ¯\_(ツ)_/¯Bütçe artar ise dedim zaten, asıl öneri en üstde olan.
asıl öneriyede bir kişi şöyle yazmış "Ürünün yazılımı veya kendi hafızası olmadığı için. Bilgisayarı her açtığında renk ayarları sıfırlanıyor. Bence bu büyük bir eksi. Bilgisayarı her açtığımda renk ayarını yeniden ayarlamak saçma. Aynı paraya daha iyi klavyeler var. Onun dışında, tuşlardan bezen yay gıcırtısı çıkıyor. genelde space tuşunda var bu problem. Bu konulara takık biriyseniz başka klavyelere bakın. Ürünün genel hatları itibariyle, 3-4 yıldızlık bir ürün. Kendi hafızası olan bir ürün bulursanız onu alın." bu konuda ne düşünüyorsunuz ¯\_(ツ)_/¯
Yine de teşekkür ederim yazmakla uğraştığınız linkleri verdiğiniz içinHocam forumda o klavyeyi kullanıp memnun kalanları gördüğüm için önermiştim ve 150-200 TL arası bildiğim birkaç klavyeden olduğu için, gerçekte öyle bir şeyi var ise bilmiyorum.