200 TL altı klavye önerisi

Bütçe
200 TL altı

Bütçe artar ise.

teşekkürler

Bütçe artar ise.

200 TL altı dedim 300 TL demedim :D

Bütçe artar ise dedim zaten, asıl öneri en üstde olan.
asıl öneriyede bir kişi şöyle yazmış "Ürünün yazılımı veya kendi hafızası olmadığı için. Bilgisayarı her açtığında renk ayarları sıfırlanıyor. Bence bu büyük bir eksi. Bilgisayarı her açtığımda renk ayarını yeniden ayarlamak saçma. Aynı paraya daha iyi klavyeler var. Onun dışında, tuşlardan bezen yay gıcırtısı çıkıyor. genelde space tuşunda var bu problem. Bu konulara takık biriyseniz başka klavyelere bakın. Ürünün genel hatları itibariyle, 3-4 yıldızlık bir ürün. Kendi hafızası olan bir ürün bulursanız onu alın." bu konuda ne düşünüyorsunuz ¯\_(ツ)_/¯

asıl öneriyede bir kişi şöyle yazmış "Ürünün yazılımı veya kendi hafızası olmadığı için. Bilgisayarı her açtığında renk ayarları sıfırlanıyor. Bence bu büyük bir eksi. Bilgisayarı her açtığımda renk ayarını yeniden ayarlamak saçma. Aynı paraya daha iyi klavyeler var. Onun dışında, tuşlardan bezen yay gıcırtısı çıkıyor. genelde space tuşunda var bu problem. Bu konulara takık biriyseniz başka klavyelere bakın. Ürünün genel hatları itibariyle, 3-4 yıldızlık bir ürün. Kendi hafızası olan bir ürün bulursanız onu alın." bu konuda ne düşünüyorsunuz ¯\_(ツ)_/¯

Hocam forumda o klavyeyi kullanıp memnun kalanları gördüğüm için önermiştim ve 150-200 TL arası bildiğim birkaç klavyeden olduğu için, gerçekte öyle bir şeyi var ise bilmiyorum.

Hocam forumda o klavyeyi kullanıp memnun kalanları gördüğüm için önermiştim ve 150-200 TL arası bildiğim birkaç klavyeden olduğu için, gerçekte öyle bir şeyi var ise bilmiyorum.
Yine de teşekkür ederim yazmakla uğraştığınız linkleri verdiğiniz için :)

Buradan 50 TL indirim kullanarak alırsan daha uygun fiyata gelir. Bu fiyat aralığında uzun ömürlü olacak kendi hafızası olan ürün zaten bulmak imkansız gibi. Bu ürünü alırsan hem markası düzgün hem de ışıklandırması Rainbow olsa da RGB efektleri olduğu için güzel görüntüye sahip.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı