Arkadaşlar merhaba 200TL'lik veya bu bütçe altında bana mouse öneririr misiniz? Uzun kablolu olsun gerekiyorsa çünkü kasam masamın altında anakarta biraz zor yetişir. Ve oynyacağım oyuna göre de mouseler değiştiği için ben oynayacağım oyunlar genellikle FPS türü oyunlar bunlar Valorant gibi bana yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar merhaba 200TL'lik veya bu bütçe altında bana mouse öneririr misiniz? Uzun kablolu olsun gerekiyorsa çünkü kasam masamın altında anakarta biraz zor yetişir. Ve oynyacağım oyuna göre de mouseler değiştiği için ben oynayacağım oyunlar genellikle FPS türü oyunlar bunlar Valorant gibi bana yardımcı olur musunuz?
En ucuz Gigabyte Aorus M4 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte Aorus M4 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Lenovo Legion M300 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Legion M300 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 501,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Karar vermeden önce IPS ve G değerlerine bak DPI değerine ve görünüşüne pek aldanma derim bende senin gibi 200 TL'ye bir mouse aldım bilmeden aşırı kötü çıktı neden IPS ve G değerlerine bak dedim diye merak ediyorsan fareyi hızlı çevirdiğinde takılmalar olabiliyor DPI değerinin fazla olmasına gerek yok (bence) sonuçta 4000 10000 15000 DPI değerlerinde kullanmaz kimse. 200 ips 30 g gibi değerler yeterlidir