200 TL altı mouse tercihi

Jelibonnes

Kilopat
Makaleler
1
Merhabalar,

Günde 1-2 saat kullanacağım 200 TL'den düşük fiyatlı bir mouse arıyorum. Aşağıdakiler arasından siz hangisini, hangi sebep ile önerirsiniz veya sizin önerebileceğiniz farklı bir ürün var mı?

Steelseries Rival 105
Steelseries Rival 110
Steelseries Rival 300s
HyperX Pulsefire HX-MC004B Core RGB
Logitech G102 Prodigy
Corsair Harpoon RGB
Cooler Master MasterMouse Lite S

En ucuzunu alabilirsiniz, 1-2 saat için o kadar masrafa gerek yok. Zaten dediğiniz mouselar forum içinde öneriliyor. (HyperX ve Cooler Master hariç, onları çok görmedim)
Ben olsam 300S alırım.

Aliexpress vb. yabancı sitelerden satın alma şansınız var mı ?

Logitech g102 kesinlikle aldiktan sonrada bi lahmacun ile karninizi doyurabilirsiniz

Alınabilecek en iyi modelleri sıralamışsınız. Sadece Mastermouse Lite ve S versioynlarından uzak durun kalite açısından çok başarısız her iki model de. Ama fare şekli açısından bence en iyilerinden biri. Hatta benim için en iyisi. Tercihinizi tutuş şekliniz belirlemeli. Rival 300s ve Harpoon ergonomik tutuş için daha uygun. Harpoon şekli herkes için uygun olmayabilir.
Simetrik yapıda rival 110/G102/PulsefireCore bu üç fare de gayet başarılı.

Rival 110/300s/G102/Harpoon/PulsefireCore bu modellerin hiçbiri sizi üzmez. Fakat hepsi şekil açısından uygun olmayabilir. Elinizin boyutunu ve tutuş şeklinize göre karar verebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…