Adidas Essentials Logo GN1959 Unisex Cüzdan Siyah en uygun fiyat seçeneği, ₺250 ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı ve daha birçok Kadın Cüzdan ürünü A101'de!
Kahverengi Deri Görünümlü Erkek Cüzdan size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - S27658Z8-S3P
Adidas Essentials Logo GN1959 Unisex Cüzdan Siyah en uygun fiyat seçeneği, ₺250 ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı ve daha birçok Kadın Cüzdan ürünü A101'de!
hocam selamlar bir değişiklik yapıp mekanizmalı kart almayıda düşünüyorumda sizce güvenilir mi mekanizmalı kartlar kaybolma veya bozulma konusunda fikrinizi almak istedim
hocam selamlar bir değişiklik yapıp mekanizmalı kart almayıda düşünüyorumda sizce güvenilir mi mekanizmalı kartlar kaybolma veya bozulma konusunda fikrinizi almak istedim
Dediğiniz gibi mekanizmalı cüzdanlar pek sağlıklı olmuyor bence ve yine dediğiniz durumlar söz konusu hem oyuncak gibi kaybolma unutma vb. daha yüksek.
Önerdiğim cüzdan bence işinizi görür pek çok kişiye aldırdım memnunlar
Tonny Black Orijinal Erkek Siyah Hakiki Deri Cüzdan 7 Kart 2 Kimlik 2 Para Bölmeli Hediye Kutulu Tbhdc00001-01 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Dediğiniz gibi mekanizmalı cüzdanlar pek sağlıklı olmuyor bence ve yine dediğiniz durumlar söz konusu hem oyuncak gibi kaybolma unutma vb. daha yüksek.
Önerdiğim cüzdan bence işinizi görür pek çok kişiye aldırdım memnunlar
Bence büyük değil normal boyutlarda bakma benim kart vs çok belki ondan öyle görünmüş olabilir
Önerdiğimi almak zorunda değilsin mağazalardan bakabilirsin
Önceki mesajımda 3. Resimdeki Orta kısmı kesebilirsin istersen daha ince olur otaşı biraz kalınlaştırıyor cüzdanı