hocam çok teşekkür ederim ama bu tarz aramıyorum hani tarz olarak böyle arıyorum![]()
Adidas Essentials Logo GN1959 Unisex Cüzdan Siyah
Adidas Essentials Logo GN1959 Unisex Cüzdan Siyah en uygun fiyat seçeneği, ₺250 ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı ve daha birçok Kadın Cüzdan ürünü A101'de!www.a101.com.tr
hocam selamlar bir değişiklik yapıp mekanizmalı kart almayıda düşünüyorumda sizce güvenilir mi mekanizmalı kartlar kaybolma veya bozulma konusunda fikrinizi almak istedim
Dediğiniz gibi mekanizmalı cüzdanlar pek sağlıklı olmuyor bence ve yine dediğiniz durumlar söz konusu hem oyuncak gibi kaybolma unutma vb. daha yüksek.hocam selamlar bir değişiklik yapıp mekanizmalı kart almayıda düşünüyorumda sizce güvenilir mi mekanizmalı kartlar kaybolma veya bozulma konusunda fikrinizi almak istedim

Dediğiniz gibi mekanizmalı cüzdanlar pek sağlıklı olmuyor bence ve yine dediğiniz durumlar söz konusu hem oyuncak gibi kaybolma unutma vb. daha yüksek.
Önerdiğim cüzdan bence işinizi görür pek çok kişiye aldırdım memnunlar![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.