200 TL E-Sigara Önerisi

• Konuyu başlatan Wynex
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 5.065
Daha fazla  
Merhabalar,

Sigarayı bırakmak için E-Sigara almayı düşünüyorum, biliyorum o da zararlı fakat bir deneyim, bir tecrübe olsun en azından.
200 TL'lik bir bütçem var kaliteli, dumanı ne fazla ne az olacak, elimde patlamayacak bir E-Sigara önerilerinizi bekliyorum.

Dostum, elektronik sigara belli bir yerden sonra sıkıyor. İçesin gelmiyor. Almanı önermem. İlla alacağım diyorsan elimde kendimin, kullanmadığım Vaporesso Revenger var. Ankara’ da oturuyorsan ve almayı düşünürsen elden verebilirim, iletişime geçebiliriz.

Dostum, elektronik sigara belli bir yerden sonra sıkıyor. İçesin gelmiyor. Almanı önermem. İlla alacağım diyorsan elimde kendimin, kullanmadığım Vaporesso Revenger var. Ankara’ da oturuyorsan ve almayı düşünürsen elden verebilirim, iletişime geçebiliriz.
Ankara'da oturuyorum, neresindesin ve ne kadar düşünüyorsun?
Smok Vape Pen 22 veya (bütçenin baya bi üzerinde ama harbi çok kaliteli olan) Smok Alien

Bu arada nikotinli likit al diğer türlü kesmez.
Pico candır :) Buharlıların 3310'udur.
Bu söyledikleriniz elimde yanmaz değil mi? :D
Ayriyeten hangi sitelerden almamı önerirsiniz?

Ankara'da oturuyorum, neresindesin ve ne kadar düşünüyorsun?

Bu söyledikleriniz elimde yanmaz değil mi? :D
Ayriyeten hangi sitelerden almamı önerirsiniz?
Kızılay civarlarında verebilirim, önerilen cihazların hiçbiri yanmaz. Devre korumaları var. Siteden almanı önermem, hepsi aşırı kazığa satıyor. Facebook gruplarına bakabilirsin. Onun dışında bana şu mail adresinden de ulaşabilirsin. Fiyatı mail ile belirleriz.

Son düzenleme:
Kızılay civarlarında verebilirim, önerilen cihazların hiçbiri yanmaz. Devre korumaları var. Siteden almanı önermem, hepsi aşırı kazığa satıyor. Facebook gruplarına bakabilirsin. Onun dışında bana şu mail adresinden de ulaşabilirsin. Fiyatı mail ile belirleriz.
Kızılaya gelemem sanırım hocam, doğma büyüme Ankara'da yaşıyorum fakat pek bilmiyorum.
Smok Vape Pen 22 1650 Mah bu kazık mı hocam sizce, güzel mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı