200 TL E-Sigara Önerisi

• Konuyu başlatan Wynex
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 5.067
İkinci el almak istemiyorum hocam, alternatif olarak nereden alabilirim sıfır?
Aynı forumda sıfır olarak da bulabilirsiniz. Çoğu satıcı güvenilirdir, ancak ben her türlü elden alıp kontrol etmeniz taraftarıyım. Onun dışında “TÜRKİYE (Ankara) Elektronik Sigara AL-SAT-TAKAS” diye bir grup var Facebook’ ta. O grupta moderatör olan Yusuf Efe’ den alabilirsin. Kendisinden defalarca alışveriş yaptım, bir tek sıkıntı yaşamadım. İstersen evine getiriyor, istersen elden alabiliyorsun. Ama nerden alırsan al, kimden alırsan al, dediğim gibi önerim her zaman elden alıp kontrol etmen yönünde. Cihazlar yasal olarak satılmadığı için herhangi bir sorunda yasal hakkın bulunmuyor.

Aynı forumda sıfır olarak da bulabilirsiniz. Onun dışında “TÜRKİYE (Ankara) Elektronik Sigara AL-SAT-TAKAS” diye bir grup var Facebook’ ta. O grupta moderatör olan Yusuf Efe’ den alabilirsin. Kendisinden defalarca alışveriş yaptım, bir tek sıkıntı yaşamadım. İstersen evine getiriyor, istersen elden alabiliyorsun.
Hocam açıkçası o konulara girmeyi pek istemiyorum, internetten sipariş edeyim istiyorum.
Bu site üzerinden maksimum 200 TL'ye önerebileceğiniz cihaz var mıdır?
Söylemiş olduğum gibi, ısınmasın patlamasın ve dumanı ne çok ne az olsun.

Hocam açıkçası o konulara girmeyi pek istemiyorum, internetten sipariş edeyim istiyorum.
Bu site üzerinden maksimum 200 TL'ye önerebileceğiniz cihaz var mıdır?
Söylemiş olduğum gibi, ısınmasın patlamasın ve dumanı ne çok ne az olsun.
İnternetten sipariş etmeni hiçbir şekilde önermiyorum. Sıkıntı çıkarsa parandan olabilirsin.

İnternetten sipariş etmeni hiçbir şekilde önermiyorum. Sıkıntı çıkarsa parandan olabilirsin.
Hocam atmış olduğum linkteki siteye sordum, 15 gün boyunca geri gönderip değişim yaptırtabiliyormuşuz bozuk çıkarsa.

Bütçeyi biraz daha çıkartıp şu ürünü almayı düşünüyorum, nasıldır?

Yeni başlayanlar genellikle pico ile başlar, sonrasında smok alien gelir sonrasında swag lar ve sarımlı atomizerlere geçersiniz. Sarımlı atomizer hazır coil lere oranla daha hesaplı olur.

Zamanında kullanmış biri olarak hiç önermem. Masrafı sigarayı çok çok aşıyor. Coiller yanınca cihaz kadar para istiyor. Likit desen tek çeşit olunca sıkıyor, çok çeşit desen yine masraf. Sigarayı bırakma konusunda da pek bir yararı yok. Klasik olacak ama iş kafada bitiyor. Yanımda 700 tl bayılıp 1 ay geçmeden sigaraya geri dönen insanda gördüm. İnsan heves ediyor ancak eline alıncada sıkılıyor. O yüzden paranızı car cur etmemenizi öneriyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı