@Silinen üye Bütçeye Göre En İyileri Nvidia'da GT Kartlarıdır Daha Fazla Fiyat Çıkılırsa Tabii ki GTX Kartlar Alınabilir Düşük Bütçeli Sistemlerde Önerim Herzaman Amd Ama 3000-4000 TL'ye Kasa topayabilecek durumunz varsa tavsiyem her zaman GTX Kartlardan Şaşmamanızdır.
@Silinen üye Bütçeye Göre En İyileri Nvidia Da GT Kartlarıdır Daha Fazla Fiyat Çıkılırsa Tabii Ki GTX Kartlar Alınabilir Düşük Bütçeli Sistemlerde Önerim Herzaman Amd Ama 3000-4000 ₺ Ye Kasa Topayabilecek Durumunz Varsa Tavsiyem Herzaman GTX Kartlardan Şaşmamanızdır.
Yanlış yazdınız galiba? HD 6850 GT 730 dan yaklaşık %240, GT 740 dan %40 daha performanslı bir karttır. GT serisi dediğim gibi oyun için değil internette gezip diğer işler için yapılmıştır. Normal laptoplarda GT 740M gibi ekran kartlarının kullanılmasının sebebi de budur. Masaüstünde öyle kartları kolay görmezsiniz çünkü normal işler için insanlar genelde laptop alır.
@Silinen üye R9 390X yerine GTX 970 öneren bendim yinede öneririm aradaki 13fps için 600tl verilmez kimsede vermez verenler ya çok bilinçsiz yada çok zengindir. Gtx 970 gigabyte gaming g1 modeli ben 1.180 tl almıştım r9 390x fiyatı 1.800 tl küsüratını bilmiyorum aradaki 600tl sen gidip ısınma, fazla güç tüketimi ve sadece 13fps gibi bir ortalama için verirmisin vermessin kimse vermez şimdi lütfen yanlış önermelerde bulunmayın ben burda insanlara f/p ürünü memnun kalabileceği bir sistem öneriyorum. İyi sosyaller