200 TL Ekran Kartı Önerisi

@Silinen üye R9 390X yerine GTX 970 öneren bendim yinede öneririm aradaki 13fps için 600tl verilmez kimsede vermez verenler ya çok bilinçsiz yada çok zengindir. Gtx 970 gigabyte gaming g1 modeli ben 1.180 tl almıştım r9 390x fiyatı 1.800 tl küsüratını bilmiyorum aradaki 600tl sen gidip ısınma, fazla güç tüketimi ve sadece 13fps gibi bir ortalama için verirmisin vermessin kimse vermez şimdi lütfen yanlış önermelerde bulunmayın ben burda insanlara f/p ürünü memnun kalabileceği bir sistem öneriyorum. İyi sosyaller :yumruk::kızgın::mad:
1. 13 değil 16-18 FPS olduğunu hatırlatayım. Şuan az gelebilir fakat ilerde 14 fps den 30 a çıkmak sana hiç az gelmeyecek
2. Arkadaş 4000 TL sistem istemiş sen parayı kasa, 250 GB ssd gibi çok önemli olmayan şeylere harcadın. Ben ise iyi bir kasa ve 120 GB SSD aldım ve R9 390X sığdırdım. Bütçe filan da artmadı. Yazdıklarım şeyleri okursan benim de zamanımdan çalmamış olursun.
3. Isınma demişsin. Güldürdün. Strix, Twinfrozr ne için yapılıyor? fazla güç tüketimi dediğin ayda 1-2 TL.
NOKTA

GT 730 önermenin yanına birde zotac marka önermişsin. R7 240 almak varken neden arkadaşa GT 730 öneriyorsun?

1. 13 değil 16-18 FPS olduğunu hatırlatayım. Şuan az gelebilir fakat ilerde 14 fps den 30 a çıkmak sana hiç az gelmeyecek
2. Arkadaş 4000 TL sistem istemiş sen parayı kasa, 250 GB ssd gibi çok önemli olmayan şeylere harcadın. Ben ise iyi bir kasa ve 120 GB SSD aldım ve R9 390X sığdırdım. Bütçe filan da artmadı. Yazdıklarım şeyleri okursan benim de zamanımdan çalmamış olursun.
3. Isınma demişsin. Güldürdün. Strix, Twinfrozr ne için yapılıyor? fazla güç tüketimi dediğin ayda 1-2 TL.
NOKTA

Ayda 1-2 TL diyorsun r9 390x günde 5 saat oyun oynayan bir insana 15tl fark ediyor ancak r9 390x alan bir insan günde 5saat oyun oynarmı orası soru işareti ben 12 saatten fazla bilgisayar başında duran bir insanım ayda faturama 34 tl tasarruf ? Bunu açıkla ayrıyetten 14 fps den 30'a çıkmak demişsin gtx970 80fps bf4 oynarken r9 390x 110fps mi oluyor GTX titan x zannettin galiba bu kadar`da amd fan boyluk olmaz göz var nizam var arada oynayan 100tl, 200tl değil 600tl gibi bir mevladan bahsediyoruz. Bu arada Twinfrozr demişsin heralde msi marka olarak r9 280x modellerindede Twinfrozr mevcut bu onun ısınmadığı anlamınamı geliyor ona bakarsan gigabyte GTX 970 gaming g1 modelinde`de 3 adet fan mevcut tam yükte 3 fanıda çalışıyor ve serin. Ama bu onunda ısınmadığı anlamına gelmez ısınıyor ancak radeonlar kadar değil. Bir başka konu SSD 250gb şeylere harcamışsın dedin ben sistem tavsiyemde öyle birşey tavsiye etmedim bir kere yalan konuşuyorsun! Hayali şeyle rmi görüyorsun bilmiyorum ben ne zaman SSD tavsiye etmişim hemde 250gb ben etsem bile 120gb tavsiye ederim. :yumruk::kızgın::mad:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayda 1-2 tl diyosun r9 390x günde 5 saat oyun oynayan bir insana 15tl fark ediyor ancak r9 390x alan bir insan günde 5saat oyun oynarmı orası soru işareti ben 12 saatten fazla bilgisayar başında duran bir insanım ayda faturama 34 tl tasarruf ? bunu açıkla ayrıyetten 14 fps den 30 a çıkmak demişsin gtx970 80fps bf4 oynarken r9 390x 110fps mi oluyor GTX titan x zannettin galiba bu kadar`da amd fan boyluk olmaz göz var nizam var arada oynayan 100tl, 200tl değil 600tl gibi bir mevladan bahsediyoruz. Bu arada Twinfrozr demişsin heralde msi marka olarak r9 280x modellerindede Twinfrozr mevcut bu onun ısınmadığı anlamınamı geliyor ona bakarsan gigabyte gtx970 gaming g1 modelinde`de 3 adet fan mevcut tam yükte 3 fanıda çalışıyor ve serin. Ama bu onunda ısınmadığı anlamına gelmez ısınıyor ancak radeonlar kadar değil. Bir başka konu SSD 250gb şeylere harcamışsın dedin ben sistem tavsiyemde öyle birşey tavsiye etmedim bir kere yalan konuşuyorsun! Hayali şeylermi görüyorsun bilmiyorum ben ne zaman SSD tavsiye etmişim hemde 250gb ben etsem bile 120gb tavsiye ederim al sana NOKTA. :yumruk::kızgın::mad:
Allahım bu nasıl bir akıl. Günde 12 saatten fazla oyun oynuyorum demişsin. Mümkün olmaması bir yana 12 saat geçsen bile arkadaş sen mi? Bilinçli, normal bir insan ise taş çatlasın maximum 3 saat geçer. Türkçenin de berbat olduğu ortada. 30 fps artış değil 14 ten 30 a artış dedim bunu anlamayacak ne var? Isınıyor evet. Bunun için referans değil de msi, giga, asus alıyoruz ya. Kart soğumuyor mu sonuçta? Evet sistem tavsiye etmedin. Fakat 4000 TL bir sisteme GTX 970 koyup ta bütçeyi neye yatıracaksın? En mantıklı olan işlemciyi ele alalım. 970 / i7 4790k ile 390X / i5 4690k sistemi karşılaştırsam eminim 2. Sistem hem daha DENGELİ hem de performanslıdır. Halen de 600 TL diyorsun yav anlatamıyorum galiba 4000 TL bütçeye dengeli bir sistem yaptım ve 390X koydum mu? Bitti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı