Ayda 1-2 tl diyosun r9 390x günde 5 saat oyun oynayan bir insana 15tl fark ediyor ancak r9 390x alan bir insan günde 5saat oyun oynarmı orası soru işareti ben 12 saatten fazla bilgisayar başında duran bir insanım ayda faturama 34 tl tasarruf ? bunu açıkla ayrıyetten 14 fps den 30 a çıkmak demişsin gtx970 80fps bf4 oynarken r9 390x 110fps mi oluyor GTX titan x zannettin galiba bu kadar`da amd fan boyluk olmaz göz var nizam var arada oynayan 100tl, 200tl değil 600tl gibi bir mevladan bahsediyoruz. Bu arada Twinfrozr demişsin heralde msi marka olarak r9 280x modellerindede Twinfrozr mevcut bu onun ısınmadığı anlamınamı geliyor ona bakarsan gigabyte gtx970 gaming g1 modelinde`de 3 adet fan mevcut tam yükte 3 fanıda çalışıyor ve serin. Ama bu onunda ısınmadığı anlamına gelmez ısınıyor ancak radeonlar kadar değil. Bir başka konu SSD 250gb şeylere harcamışsın dedin ben sistem tavsiyemde öyle birşey tavsiye etmedim bir kere yalan konuşuyorsun! Hayali şeylermi görüyorsun bilmiyorum ben ne zaman SSD tavsiye etmişim hemde 250gb ben etsem bile 120gb tavsiye ederim al sana NOKTA.