200 TL fare önerisi

Bütçe
200

Opre

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, 2016 yılından bu yana G300s kullanıyorum. Bu seneye kadar neredeyse hiçbir problem yaşamadım. Kısa süre boyunca çift tıklama problemi oldu, o da bir süre sonra geçmişti. Ancak artık farenin kablosu kasadan çıkma yapıyor, yani bir nevi temassızlık diyebiliriz. Yeni bir fare almayı düşünüyorum. Aklımda ilk seçenek olarak G102/203 Lightsync modeli vardı. İsimleri farklı ancak donanımları aynı yenilenmiş, güncel model olarak aklımı çeliyordu. Ancak az önce sensörünün aslında çok eski olduğunu, yenilenmemiş modelden bile daha kötü olduğunu duydum, bu forumda bunun üzerine yine bir fare arayışına girdim. G300s'i aslında aşırı seviyorum, elime çok iyi uyan ve beni çok iyi götürmüş bir fare. Bu fare gibi başka bir fare önerisi olan var mı veya Lightsync modelleri hakkında ne dersiniz, alınır mı? Önerilerinizi ve fikirlerinizi merak ediyorum. (Bütçe maksimum 200₺ civarı.)

Son düzenleyen: Moderatör:

Belli bir tutuş modelini kapsıyormuş sadece çok kişi bunu önerdi ancak emin olamıyorum.

MX 518 varken Harpoon Pro RGB almayın. Corsair diye iyi olmuyor.
Hero 16k sensör.

Hocam çok kişi Harpoon, HP Omen 600/vector ve MX518'i önerdi de sizce neden MX in fiyatı diğerlerine göre ucuz sensör olarak gerçekten en iyisi o mu o ise neden acaba diğerleri daha pahalı satılıyor?

Hocam çok kişi Harpoon, HP Omen 600/vector ve MX518'i önerdi de sizce neden MX in fiyatı diğerlerine göre ucuz sensör olarak gerçekten en iyisi o mu o ise neden acaba diğerleri daha pahalı satılıyor?
"En iyi" sensör değil ama bu fiyat bandındaki en iyi sensör. Tasarımı kötü gelebilir belki ama zamanla alışırsın, gayet güzeldir.

"En iyi" sensör değil ama bu fiyat bandındaki en iyi sensör. Tasarımı kötü gelebilir belki ama zamanla alışırsın, gayet güzeldir.

G300STEN geçeceğim ele oturuşunda bir sıkıntı yoksa görünüşe çok da takan birisi değilim aslında ama çok kararsız kaldım sensörlerden anlasam hangisi daha iyi karşılaştırıp en iyisini çıkaracağım MX518 dışında sonra o çıkanıda MX le karşılaştırıp karar vereceğim ama işte var mı böyle bildiğiniz sensör sıralaması olan bir site ya da vs gibi.

G300STEN geçeceğim ele oturuşunda bir sıkıntı yoksa görünüşe çok da takan birisi değilim aslında ama çok kararsız kaldım sensörlerden anlasam hangisi daha iyi karşılaştırıp en iyisini çıkaracağım MX518 dışında sonra o çıkanıda MX le karşılaştırıp karar vereceğim ama işte var mı böyle bildiğiniz sensör sıralaması olan bir site ya da vs gibi.
Hocam bu sensör gerçekten üst düzey bir sensör ve rakiplerine kıyasla çok çok daha iyi. Karşılaştırma yapmanıza gerek yok. Düşünmeden alabilirsiniz.

Hocam bu sensör gerçekten üst düzey bir sensör ve rakiplerine kıyasla çok çok daha iyi. Karşılaştırma yapmanıza gerek yok. Düşünmeden alabilirsiniz.

Hocam şimdi inceledim bayağı birçok iyi hoş ama kablosu çok inceymiş bunun bir alt seviyesi diyebileceğimiz mouse nedir size göre mesela bir de ona baksam?

Lenovo Legion M500 Ww Oyuncu Mouse bu mouse nasıldır mesela sensörü çok iyi diyorlar ergonomisi biraz aklımda şüphe uyandırdı.​

ASUS TUF Gaming M5 RGB Gaming Mouse | ITOPYA bu mouse da güzele benziyor bir de mousepad hediyeli ne dersiniz alınır mı çok yakınım şu an buna?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı