200 TL fare önerisi

Simaoforlan

Femtopat
Katılım
5 Mayıs 2021
Mesajlar
49
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar,
Mouse almayı düşünüyorum. Fakat pahalı bir mouse alacak durumda değilim. Şansım da yok, çekilişlerden falan bir mouse kazanamadım :)

Tercihim kablosuz olması, önemli bir kriter.
Tuş sayısı fazla olmasına da gerek yok. DPI konusunda zaten yeterince olmadığımdan çok yüksek DPI değerleri olmasa da olur.
Bütçe olarak 200 TL geçmesini istemiyorum. 200 TL de yüksek aslında ama almışken iyi almak ve 5 sene mouse almak istemiyorum.
Değerli fikirlerinizi bekliyorum.
Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
 
Ne için kullanacaksınız?
Pc oyun oynamak için kullanıyorum ama öyle rekabetçi FPS meraklısı biri değilim online oyun oynamam. Hikayeli The Witcher, GTA gibi oyunlar oynayan biriyim. Yani süper refleks olsun. Adam kaçmasın meraklısı biri değilim. Elimde şuan 50 TL lik bir mouse var onunla oynamaya çalışıyorum gayette keyifle oynuyorum ama şirket bilgisayarına ait çok basmaktan bozulur şirketin hakkına girmek istemiyorum kısaca
200 TL'ye kablosuz sağlam bir oyuncu faresi bulunmaz başka işler için arıyorsanız bir şey diyemeyeceğim.
Hocam diğer arkadaşa cevap olarakta yazdım öyle tam bir oyuncu değilim. Sadece bir mouse olsun böyle çok dandikte olmasın hikayeli oyunlar oynayan biriyim. Refleks meraklısıda değilim. Orta yollu bir mouse işimi görür ama 50 60 TL dandik mouselerden olmasın :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı