200 TL Gaming klavye, mouse ve Pad önerisi

• Konuyu başlatan DaimoN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 5.843
Güzel seçimler daha başka nasıl bir öneri bekliyorsun. Razer marka önerilerde bulunulsa fiyatlar uçuk. Bu klavye, mouse şık ve uygun. Fiyatıda iyi Logitech kaliteli ürün satan bir firma. Almanda bir sakınca yok.

FPS oyunları oynuyorsan klavyeye boşuna para verme o mouse gereksiz A4TEch f3 Mouse al pişman olmayacaksın 5 tuşu var 5 tane mod var seçtiğin mouse pad güzel dediğim gibi FPS oynuyorsan gereksiz fakat Knight gibi vs atılan oyunları oynuyorsan alabilirsin o klavyeyi.

G300 ürününü kullandım elin büyük ise tavsiye etmiyorum . Kulaklık tercihin hoş . Elin büyük ise ve Logitech ' de karar kıldıysan G500S kullanıyorum memlunum bir hayli . Mouse pad olarak Steelseries Qck Heavy XL öneririm .

Elim büyük değil g300'ü ise teknosada denemiştim elime oturmuştu o günden beri aklımdaydı. Tavsiyelerinizi dikkate alacağım teşekkürler

Bence
Everest DLK 5115 Gaming Klavye = 85 TL
Everest DLM 500 Gaming Mouse = 85 TL
Razer Vespula mı neydi Mousepad tabi mouspadi sen seç.
bence klavye mous hem hesaplı olr hemde iyi :)
Yada
Mous olarak Logitech G502 Proteus Core <- Güzel çok güzel.
Klavye olarakta Logitech

Everesti tercih edeceğimi sanmıyorum everest marka bir ürün öneren gördüğüm ilk kişisin :) g502 al demişsin fakat benim bütçem klavye mous ve mouspad için 200 tl

G300 güzel seçim. Farklı renk modlarına profil atabiliyosun. Lol, dota gibi oyunlar oynuyorsan klavye kullanmana gerek kalmaz. Skilleri ek tuşlara ata keyfine bak.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı