200 TL gaming klavye önerisi

mehmetefed

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, 200 TL'ye gaming klavye alacağım. Elimde şu üç ürün var hangisini tavsiye edersiniz/önerirsiniz?
•Corsair K55
•Cooler Master Masterkeys Lite L
•Motospeed CK104
Sizin önerileriniz/tavsiyeleriniz doğrultusunda alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
K55 kullanıyorum ve genel anlamda memnunum hissiyatı çok iyi. CM Lite L için çok fazla olumlu yorum var. Şiddetle tavsiye edilen bir ürün.

K55 kullanıyorum ve genel anlamda memnunum hissiyatı çok iyi. CM Lite L için çok fazla olumlu yorum var. Şiddetle tavsiye edilen bir ürün.
En fazla tavsiye edilenler olarak bunları buldum en son sormak istedim. K55'i nerden aldınız?

Bir ekleme yapayım, klavye ve kulaklığı birlikte alacağım için 3 klavye ve kulaklıkların fiyatlarını topladım;
(Kulaklık Hyperx Cloud Stinger)
•K55+Stinger=374tl
•CM Lite L+Stinger=378tl
•CK104+Stinger=394tl
>K55'i alırsam ikisi de amazondan gelmiş olacak.
>CM Lite L'yi alırsam ikisi de gameekstradan gelmiş olacak.
>CK104'ü alırsam banggooddan gelmiş olacak, kulaklık amazondan gelecek.

Hangisi daha uygun?

Corsair K55 veya CM Masterkeys Lite öneririm. Yalnız K55 kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki, cidden güzel ve dayanıklı bir ürün... :)

En fazla tavsiye edilenler olarak bunları buldum en son sormak istedim. K55'i nerden aldınız?

Bir ekleme yapayım, klavye ve kulaklığı birlikte alacağım için 3 klavye ve kulaklıkların fiyatlarını topladım;
(Kulaklık Hyperx Cloud Stinger)
•K55+Stinger=374tl
•CM Lite L+Stinger=378tl
•CK104+Stinger=394tl
>K55'i alırsam ikisi de amazondan gelmiş olacak.
>CM Lite L'yi alırsam ikisi de gameekstradan gelmiş olacak.
>CK104'ü alırsam banggooddan gelmiş olacak, kulaklık amazondan gelecek.

Hangisi daha uygun?
GameEkstra'dan indirim ile yine 200TL'ye gelmişti.

@LeViAcKeRMaN G105'in herhangi bir mekanik hissiyatı yok. Artık yeni serilerde bu fiyata mekanik hisli klavyeler var. Daha rahat ve daha performanslı. Bu yüzden kullanıcılar yeni seri klavyeleri tercih ediyor.

Ben de CM Lite L kullanıyorum gayet memnunum. K55 ve CM Lite L, ikisi de üzmez.

Cooler Master L kullanıyorum.Mouse ile beraber satılan paketi var. Ben sadece klavye olanı aldım. G300S mouse ile beraber kullanıyorum. Klavyenin aydınlatması oldukça başarılı. Tavsiye ederim.

Cooler Master L kullanıyorum.Mouse ile beraber satılan paketi var. Ben sadece klavye olanı aldım. G300S mouse ile beraber kullanıyorum. Klavyenin aydınlatması oldukça başarılı. Tavsiye ederim.

Klavye rahatsız edebilecek kadar çok ses çıkarıyor mu?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı