200 TL Gaming Klavye Önerisi

Makaleler
2
Yer
Malatya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi günler. 200 TL bütçem var, mekanik şart değil ama RGB falan olmasını istiyorum ve 2-3 yıl kullanmak istiyorum. Önceki gaming klavyem Rampage KB-R8 idi 2 sene kullanmıştım. Güzeldi o tarz bir klavye de olabilir, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz bütçeyi artırıp Sharkoon Purewriter RGB (Red, Blue) ve Trust Gxt 890 (Red) bakabilirsiniz.

FPS, shooter oyunlar oynuyorsanız red switch veya MOBA ve yazı için kullanıcıksanız blue switch almanızı öneririm.

Motospeed CK-104 tavsiyemdir. Çok modlu ve tam bir fiyat/performans ürünü. Dediğin fiyata sıfır ayarında CK-104 hatta şanslıysan CK-108 bile bulabilirsin. RGB, mekanik blue switch bir klavye. Tavsiye ederim 1 yıldır kullanıyorum ikinci el almıştım hala herhangi bir sorun çıkarmadı.

Biraz bütçeyi artırıp Sharkoon Purewriter RGB (Red, Blue) ve Trust Gxt 890 (Red) bakabilirsiniz.

FPS, shooter oyunlar oynuyorsanız red switch veya MOBA ve yazı için kullanıcıksanız blue switch almanızı öneririm.

iyi günler önerin için teşekkür ederim ama 275 benim için biraz fazla daha çok fps ve moba oynuyorm dediğim gibi en fazla 200 olsa iyi olur.
Motospeed CK-104 tavsiyemdir. Çok modlu ve tam bir fiyat/performans ürünü. Dediğin fiyata sıfır ayarında CK-104 hatta şanslıysan CK-108 bile bulabilirsin. RGB, mekanik blue switch bir klavye. Tavsiye ederim 1 yıldır kullanıyorum ikinci el almıştım hala herhangi bir sorun çıkarmadı.
evet motospeed güzel klavye ama çok pahalı ben max 200 tl dedim siz 300 söylüryorsunz biraz fazla

iyi günler önerin için teşekkür ederim ama 275 benim için biraz fazla daha çok fps ve moba oynuyorm dediğim gibi en fazla 200 olsa iyi olur.

evet motospeed güzel klavye ama çok pahalı ben max 200 tl dedim siz 300 söylüryorsunz biraz fazla

Hocam ben şuan kendi kullandığım klavyeyi satıyorum eğer ilgilenirseniz konuşabiliriz. Motospeed CK-104. Şöyle link bırakayım

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı