Merhaba arkadaşlar sizden maksimum 200 TL'ye kadar bir mouse tavsiyesi istiyorum genelde FPS tarzı oyunlar oynarım Dota veya LoL pek oynamam. Genellikle CS:GO ve minecraft oynuyorum buna göre en fazla 200 TL olan bir mouse onerisi istiyorum. Aklımda G402 veya Stealseries Rival var ve makro yazılımı ve makrosu olması onemli, şimdiden teşekkürler
Elim çok küçük değil ama stealseries hiç bir ürün kullanmadım o yüzden bir korku var birde rival her yerde bulunan bir mouse olmadığı için gidip deneme şansım gibi bir avantajım olmuyor ama g402 mediamarkt gibi yerlerde bulunuyor.Rival in makro tuşu sayısıda g402 ye nazaran biraz az.
Zaten eğer makro tuş sayısı önemli bir etken ise sizin için öneremem Rival'ı. Ama onun dışında hiçbir şekilde pişman etmeyeceğine dair garanti vereilirim.
Zaten eğer makro tuş sayısı önemli bir etken ise sizin için öneremem Rival'ı. Ama onun dışında hiçbir şekilde pişman etmeyeceğine dair garanti vereilirim.
Rival ın makro yazılımı nasıl peki kolay mı ve ele oturma konusunda bir sorum var yanları kauçuk olduğu için bir müddet sonra yırtılma veya deformasyon oluyormu ?