200 TL Gaming Mouse Tavsiyesi

Rival ın makro yazılımı nasıl peki kolay mı ve ele oturma konusunda bir sorum var yanları kauçuk olduğu için bir müddet sonra yırtılma veya deformasyon oluyormu ?
Yazılımının kullanımı kolay. Ele gayet güzel oturuyor. Evet kauçuk bölgede belirli bir süre sonra ufak deformasyonlar oluyor ama mesela elinizi koyduğunuzda ''lan buraya bir şey mi olmuş'' diyip bakmıyorsunuz. Fark edilir değil yani.

İki mouse'u kullanmış birisi olarak ve CS:GO oynadığım biri için benim tavsiyem Razer Deathadder. Benim dediğim benim fikrimdir. İnsanların fikirlerine saygı göstermelisiniz.

İki mouse'u kullanmış birisi olarak ve CS:GO oynadığım biri için benim tavsiyem Razer Deathadder. Benim dediğim benim fikrimdir. İnsanların fikirlerine saygı göstermelisiniz.
Eğer insanlar fikirlerini daha düzgün şekilde belirtirse örnek: ''İki fareyi de denemiş bir kullanıcı olarak deathadder önerimdir.'' sonuna kadar saygımı gösteririm. Ama kaç aydır kullandığım sonuna kadar arkasında durduğum memnun olduğum fareyi iki kelimeyle ''yalan'' ederse kusura bakmasın kimse dostum tepkimi koyarım.

Razer Deathadder derdim ancak bir aralar bende onu almak istiyordum , araştırdıkdan sonra paranın %40 süslemeye gittiğini öğrendim . Buna önem veren biriysen sıkıntı yok ama daha ucuza da çok kullanışlı oyuncu fareleri mevcut . Mesela benim kullandığım Bloody a9 u tavsiye ederim .

Bloody lerde makro yazılımı paralı diye biliyorum o yüzden bloody istemiyorum ya stealseries rival yada g402 alacağım

Sizce rival mı yoksa g402 mi ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı