200 TL Gaming Mouse Tavsiyesi

İlla SteelSeries alıcam diyorsan kardeşim Kinzu da alabilirsin.

Galiba g402 alacağım

Steelseries rival FNATIC de kaç tane makro tuşu bulunuyor acaba? Normal rival de 2 tane var

@Mert TATAR Kargoyu ilk alışverişin diye konuşup sildirebilirsin. 60 dolardı ben en son baktığımda G502. Sadece zaman sorunu var benim kulaklık 11 günde gelmişti. Arkadaşımın mouse 1 haftada geldi.

Ben de g402 ve g240 bulunmakta ve tavsiyem gerçekten alın. Pişman olmassınız. Gerek makrosu gerek oyun yazılımı gerek logitech kalitesi vazgeçilmezdir. Ancak g240'un boyutu masanız küçükse biraz büyük kalabilir. Küçük masanız varsa ss qck+ small alabilirsiniz. İyi Sosyaller.

Yok mouse pad var @Xaetron bey acaba siz zamanında kaça almıştınız

@Mert TATAR Kargoyu ilk alışverişin diye konuşup sildirebilirsin. 60 dolardı ben en son baktığımda G502. Sadece zaman sorunu var benim kulaklık 11 günde gelmişti. Arkadaşımın mouse 1 haftada geldi.
Teşekkürler ama Türkiye daha mantıklı geliyor en azından görerek almak

Galiba g402 de karar kıldım kiliksa sitesinden ürünü alacağım tavsiyeler ve yorumlar için sonsuz teşekkürler umarım memnun olurum, herkese iyi sosyaller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…