200 TL Hard Disk Tavsiyesi

P300'ün hem kutulu, hem de kutusuz versiyonu da var. Siz muhtemelen kutusuz olanından almışsınız hocam :)

Olabilir hocam :). Ben de kutulu bekliyordum aslında ama bu haliyle de problem çıkmadı. Satıcının ürün açıklamasına kutulu ve ya kutusuz yazdığını hatırlamıyorum. Arkadaş da kutulu istiyorsa bu ayrıntıya dikkat etmesi gerekecek.

Hard disk piyango bileti almak gibi bana göre. Seagate alır sorunlu olur P300 alır sorunlu olur aynı şey öbür ürünler için de geçerli sende sorun olduğu için ön yargıyla yaklaşman normal. P300 aldığında sorun olmayacak anlamına gelmez bunu bil. Performans falan farkında bile olmassın. Fiyat performans ürünü p300. Bu kadar kişi dediği için P300 alacaksın. Umarım sorun yaşamassın.

Benim için sessizliği daha önemli. P300 1TB 25 dB ile çalışırken, WD Blue 1TB 30 dB civarı çalışıyor. Sanırım P300 alacağım. Yorumlarınız için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı