Arkadaşlar öncelikle merhaba, dün bildiğiniz üzere NBA 2K21 Epic Games üzerinde bedava oldu ve bilgisayarıma indirdim. Ama oynayabilmek için joysticke ihtiyacım var ve joystickler hakkında hiçbir fikrim yok. 100-200 TL civarında bütçem. Önerdikleriniz varsa paylaşırsanız mutlu olurum.
Daha iyisi yok.
Polosmart PSG05 Kablosuz PS4 Oyun Kolu Siyah | Polosmart
Wireless Kontrol Çift Titreşimli LED Şarj Uyarı Göstergesi Bilgisayar ile Uyumlu 18 Fonksiyon tuşu Ekstra kısa tepki süresi Uzun batarya ömrü PS4 oyun konsolları ile uyumlu Ürün üzeri 18 tuş (15 buton, 2 analog, 1 Touchpad yüzey) LED şarj uyarı göstergesi 800 mAh DC 5V Kablosuz kullanım Oyun...www.polosmart.com
Çakma.
Arkadaşlar öncelikle merhaba, dün bildiğiniz üzere NBA 2K21 Epic Games üzerinde bedava oldu ve bilgisayarıma indirdim. Ama oynayabilmek için joysticke ihtiyacım var ve joystickler hakkında hiçbir fikrim yok. 100-200 TL civarında bütçem. Önerdikleriniz varsa paylaşırsanız mutlu olurum.
PS4 kolu PC'ye bağlanmıyor ek uygulamalarla uğraşıp durmanız gerekiyor.
Xinput desteği olduğu için uygulama falan gerekmiyor.PS4 kolu PC'ye bağlanmıyor ek uygulamalarla uğraşıp durmanız gerekiyor.
Zaten içinden kablo çıkıyor, ben kablo ile kullanıyorum.Bluetooth ile bağlanıyor ben kullanmıştım 1 kere
F310 alınmaz artık, kaç yıllık kol, titreşim bile yok.Xbox 360 veya F310 dışında kol düşünmeyin derim fiyatlar ılımlı fiyatlar değil çok bütçenize göre ama azıcık sabredip 3-5 bir şey daha katabiliyorsanız çok iyi olur.
Xinput desteği olduğu için uygulama falan gerekmiyor.
Zaten içinden kablo çıkıyor, ben kablo ile kullanıyorum.
F310 alınmaz artık, kaç yıllık kol, titreşim bile yok.
Kardeşim kendim kullanmadan zaten neden f310 hakkında yorum yapayım? T4 dışında 150-350 bandında neredeyse bütün kolları kullandım. PSG05 kefil bile olabilirim çok daha iyi bir kol F310'a göre. Uzun süre gidişi konusunda haklısın biliyorum çok güzel kol ama eski fiyatları ile alakası bile olmadığı için asla verilmez 238 lira.Dostum herkes ister gidip 1000TL verip Xbox kolu almayı.
Titreşim hayatını kurtarmaz ölü noktası ve hassasiyeti diğer kollara nazaran bu fiyat aralığında daha iyi.
Sağlamlık ve uzun yıl kullanım süreside öyle.
Şu anki duruma göre en mantıklı kol o fiyat performans olarak.
Yoksa merak etme bizde biliyoruz eski olduğunu, hatta zamanında 40TL'ye almıştım bu fiyat bile çok ama ülkemizin durumunu az çok herkes biliyor diye düşünüyorum.
Kardeşim kendim kullanmadan zaten neden F310 hakkında yorum yapayım? T4 dışında 150-350 bandında neredeyse bütün kolları kullandım. Psg05 kefil bile olabilirim çok daha iyi bir kol F310'a göre. Uzun süre gidişi konusunda haklısın biliyorum çok güzel kol ama eski fiyatları ile alakası bile olmadığı için asla verilmez 238 lira.
Ben neden düşman olayım ki? Esnaf karısı gibi bir gamepad F310. Uzun süre dayanır ama kullanırken keyif verme anlamında geride kalıyor 2021 yılında diğerlerinin yanında. Ayrıca F310'daki ölü bölgeyi küçümsemen bile çok saçma, ondaki ölü bölgenin PSG05 yanında da küçümsenmeyecek bir yanı yok ve aralarında 70 liralık bir fark var. Ayrıca artık yazılımla da halledilebiliyor bu kadar da biliyorsanız.Benim şu an elimde 1 tane DualShock (PS4ümün) 1 tane F310 1 tane Xbox kolu bulunuyor.
Psg05 kullanmadım senin gibi ama detaylı incelemelerinde hepsinin hassasiyet ve ölü noktalarını gözlerimle görebiliyorum.
200 TL'ye Forza Horizon 4 için gamepad önerisi
Bigisayardan oynayacağım ve sadece Forza oynamayacağım fakat dediğim gibi çoğunlukla Forza oynayacağım. Elimde olanı yanlışlıkla kırdım çok dandikmiş, bana çok pahalı olmadan beni uzun seneler idare edebilecek bir gamepad arıyorum. Birisi Monster Pusat önerdi fakat bana pahalı geldi. Ucuz yollu...www.technopat.net
Sizin daha öncelerdeki bir konuda da F310'a karşı tepkili yorumlarınızı gördüm.
Bu kolla alıp veremediğiniz nedir bilmiyorum ama evet size hak veriyorum 40TL'lik kolun şu an 240TL'ye satılması zaten çok ve evet zaten hak etmiyor 240 TL gibi bir fiyatı ben 40TL'ye aldıysam başkası niye 240a bunu alsın ama dediğim gibi hala daha rakiplerine taş çıkartabilecek bir gamepad ve bla bla işte daha önceden yazdım ayrıntılı uzun yazıya gerek yok.