aytugtopel
Hectopat
Arkadaşlar tekrar merhaba, AliExpress'ten Gamesir T4 Pro buldum, 29.45 dolar. Çok ilgimi çekti, sizce alınır mı?
Arkadaşlar tekrar merhaba, AliExpress'ten gamesir T4 Pro buldum, 29.45 dolar. Çok ilgimi çekti, sizce alınır mı?
Bunlardan çok daha iyi, alınır kesinlikle.Arkadaşlar tekrar merhaba, AliExpress'ten Gamesir T4 Pro buldum, 29.45 dolar. Çok ilgimi çekti, sizce alınır mı?
Farkındayım bütçenin üstünde olacak ama bence dişini sık ve F310 al bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi gamepad.
yoruma yazanların 50 70lira vergi ödediğini görmüştümArkadaşlar tekrardan merhaba, ürünü Çin'den alacağım için vergisiyle, gümrüğüyle tahmini kaç lira olur?
Memnun olduğunuzu duymak sevindirdi, güle güle kullanın. Ön yargılı olmasa insanlar da alsalar keşke şu güzel kolu bu fiyata.30-50 lira arası geliyor diye biliyorum. Ben de PSG05 almıştım, @fatihterim hocamın tavsiyesiyle. Memnunum, tavsiye ederim.
Dungle'ı var mı acaba?Memnun olduğunuzu duymak sevindirdi, güle güle kullanın. Ön yargılı olmasa insanlar da alsalar keşke şu güzel kolu bu fiyata.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.