200 TL Joystick önerisi

Baki Tuna

Hectopat
Daha fazla  
Kablolu veya kablosuz olabilir.
Maksimum 200 TL az da olsa fiyat geçebilir ama.
Uzun süre götürsün.

Logitech F310 bakabilirsiniz. Uzun süre götürür.

Bence Xbox kolu al cunku PC oyunlarinin yuzde 90'i onu destekliyor.

F310'da Xinput desteği var. PC'de anahtar X konumundayken Xbox 360 kolu olarak gözüküyor. Kablosuz Xbox 360 kolları ise alıcı cihazı olmadan PC'ye bağlanmaz. Xbox One ve Series kolları ise zaten bütçenin çok üstünde.

Eğer eliniz Xbox koluna yatkın değilse PS3 DualShock önerebilirim basit bir program ile Xbox 360 kolu olarak tanıtıp her oyunda kullanablrisiniz.

Bu paraya alabileceğin en iyi joystick bu.

Eğer eliniz Xbox koluna yatkın değilse PS3 DualShock önerebilirim basit bir program ile Xbox 360 kolu olarak tanıtıp her oyunda kullanablrisiniz.

Bunu düşündüm ama sağlıklı olur mu?

Daha önce hiç kullanmadım.

F310 248 TL bir tık bütçeyi aşıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu düşündüm ama sağlıklı olur mu?

Daha önce hiç kullanmadım.

F310 248 TL bir tık bütçeyi aşıyor.

50 TL bence bu ürün için verilir, 200 TL'ye başka joystick alsan bunun kadar kaliteli olmaz. Bir defa alıyorsun sonuçta.

50 TL bence bu ürün için verilir, 200 TL'ye başka joystick alsan bunun kadar kaliteli olmaz. Bir defa alıyorsun sonuçta.

PS 3 Joysticki de kaliteli olmaz mı, sonuç olarak Sony'nin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…