200 TL Joystick önerisi

PS 3 joysticki de kaliteli olmaz mı, sonuç olarak Sony'nin.

Çok joystick deneyimim olmadı ama yakın çevremde tek şikayet edilen yanı gereksiz fazla titreşimi.

PS3 için üretilmiş bir şeyin PC de çalışmama ihtimali var.

Hocam bir programla Xbox kolu olarak tanıtabiliyorsunuz kendisini bu sayede XBOX360 kolundan arta kalan yanı kalmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok joystick deneyimim olmadı ama yakın çevremde tek şikayet edilen yanı gereksiz fazla titreşimi.

Hocam bir programla Xbox kolu olarak tanıtabiliyorsunuz kendisini bu sayede XBOX360 kolundan arta kalan yanı kalmıyor.
Aynen ben de bunu göz önünde bulunduruyorum zaten. Ayrıca PS'de de çalıştırmayı düşünüyorum.

@293735 bütçeye göre PS ve PC uyumlu bulmak zor. Replika PS3 kolları da uzun ömürlü olmuyor. F310 da PS3'te çalışıyor fakat orta tuşu bende PS tuşu görevi görmedi.
Hocam neden orijinal kolu ısrarla tercih etmiyorsunuz da farklı markalara yöneliyorsunuz?
Orijinal PS3 kolu bulmak zor. Satılanların çoğu replika. Gerçek orijinal kol bulmak zor. Bulabilen varsa atsın. Uzun zamandır üretilmiyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20220329_221947.jpg
    IMG_20220329_221947.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 40
O zaman linkteki kol olur. PS3 ve PC ile tam uyumlu. Ne kadar uzun ömürlü olur bilemem.
"Snopy Rampage SG-R218 Ps3/pc USB Gamepad Kırmızı Fiyatı, Yorumları - Trendyol" Snopy Rampage Sg-r218 Ps3/pc USB Gamepad Kırmızı Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Hocam bunun üstüne 40 TL koyunca Logitech versiyonunu alabiliyorsun bence bu alternatif yanlış olur Snopy olarak sadece 4 tane kol eskittim ben bir de öyle hor kullanmam gerçek anlamda kronik ona vereceğim parayla 1 tane adamakıllı kol alabilirdim.

Ben PS3 için de uyumlu olur diye tavsiye ettim. Elbette Logitech buna en az 5 basar. Bende de F310 var. Taş gibi kol. Aslında F310 da PS3'te çalışıyor. Fakat bende orta tuş PS3 tuşu gibi olmadı. Belki bende oluşan bir sorundur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı